Gran Turismo 7 için 4 yeni araç tanıtıldı

Gran Turismo 7 için 4 yeni araç tanıtıldı
PlayStation, PS VR2 başlığını 22 Şubat'ta piyasaya sürüyor. Şirket, Gran Turismo 7 için bir de VR modu ekliyor.

PlayStation VR2 yakın zamanda piyasaya çıkıyor. Bu noktada Gran Turismo 7, oyunu sanal gerçeklikte tamamen oynanabilir hale getirecek güncelleme alıyor. Stüdyonun CEO'su yakın zamanda güncellemenin yalnızca yeni oyun tarzı getirmeyeceğini belirtti. PS VR2 sahipleri, tüm Gran Turismo 7 oyuncuları için bazı yeni içerikler de ekliyor. Uzun süredir Gran Turismo geliştiricisi olan Polyphony Digital'in stüdyo başkanı Kazunori Yamauchi tweet paylaştı. Tweet'inde oyuna eklenecek dört yeni otomobilin tanıtımını yaptı. Bu arabalar, gelecek hafta geleceği bilinen PS VR2 güncellemesinin bir parçası oluyor.

gran-turismo-7-icin-4-yeni-arac-tanitildi

Gran Turismo 7, PS VR2 güncellemesiyle dört araç alıyor

Tweet'teki araç silüetlerinden araçların neler olacağını anlamak zor görünüyor. Yine de bazı hayranlar şimdiden sonuçlarını çıkardı. Henüz onaylanmadığı için kesin bir bilgi değildir. Yine de, Reddit'te bir fikir birliği oluşmuş durumdadır. Bu durumda en arkadaki arabanın Citroen DS, en sağdakinin Porsche 911 Carrera RS ve en alt soldaki aracın ise bir Honda RA271 olduğu ihtimaller dahilinde yer alıyor. Buna ek olarak, ortada kalan araç pek spekülasyon yaratmadı. Birkaç kullanıcı onu da VGT olarak tanımladı.

[embed]

PlayStation VR2, 22 Şubat itibariyle oyuncuların karşısına çıkıyor

PlayStation VR2, 22 Şubat itibariyle raflardaki yerini alıyor. Piyasaya çıktığında ise gelmesi planlanan pek çok oyun mevcut durumdadır. Bunlardan birisi de 2022'de PlayStation'a özel olarak gelen Gran Turismo 7 oluyor. PlayStation oyunun herhangi bir moddan, parkurdan ya da arabadan ödün vermeden tamamen PS VR2'de oynanabileceğini onayladı. Buna ek olarak, VR Showroom adında araçlarınızla etkileşime geçmenin yeni bir yolu da oyuna dahil oldu.

gran-turismo-7-icin-4-yeni-arac-tanitildi

Kendi garajına erişebilen oyuncular, arabalarıyla yakından ve kişisel olarak ilgilenebiliyor. Sanki gerçekten oradalarmış gibi hareket edip etrafa bakabilecekleri bir VR alanında araçlarını kontrol edebiliyor.

Sizler oyunun hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni gelecek VR güncellemesi hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!