Google Pixel 7a için yeni sızıntılar geldi

Google Pixel 7a için yeni sızıntılar geldi
Google Pixel 7ahakkındaki sızıntılar cihazın hakkında yeni ayrıntılar ortaya koyuyor. Bu hafta, Pixel 7a'nın bir sızıntısı, Google'ın bir sonraki bütçe dostu telefonunda RAM yükseltmesinin yanı sıra önemli tasarım değişikliklerinden...
Google Pixel 7a

hakkındaki sızıntılar cihazın hakkında yeni ayrıntılar ortaya koyuyor. Bu hafta, Pixel 7a'nın bir sızıntısı, Google'ın bir sonraki bütçe dostu telefonunda RAM yükseltmesinin yanı sıra önemli tasarım değişikliklerinden birini doğruladı. Geçen yılki Pixel 6a'nın ardından, Google Pixel 7a'nın şirketin son birkaç bütçe akıllı telefonuna göre oldukça yükseltme olması bekleniyor.

google-pixel-7a-icin-yeni-sizintilar-geldi

Google Pixel 7a, Tensor G2 kullanıyor

İlk gelen bilgilere göre, cihaz Pixel 7 ve Pixel 7 Pro'dan Tensor 2 kullanıyor. 5W kablosuz şarj özelliğiyle geliyor. Buna ek olarak kamera kısmında, 50 Megapiksel ana kamera, 64 Megapiksel telefoto kamera ve 12 Megapiksel ultra geniş kamerayla kullanıcılara ulaşıyor. Pixel 7a'nın tasarımı şu ana kadar birkaç kez göründü. Ayrıntılı bir bilgi henüz gelmedi. Zing News'in sağladığı yeni uygulamalı sızıntı, Pixel 7a'nın donanımını ayrıntılı fotoğraflarla gösteriyor. Böylece mağazada neler olduğuna yakından bakma şansı vadediyor.

google-pixel-7a-icin-yeni-sizintilar-geldi

Telefonun arkası, standart Pixel 7 ile benzerlik taşıyor. Temel fark, bu yılki telefonun Pixel 6a'nın tamamen cam modülü yerine Pixel 7'deki güncellenmiş kamera çubuğuna sahip olmasıdır. Telefonun önü de geçen yılki telefonda görülen aynı kalın çerçevelere sahiptir. Bunun ötesinde, cihaz tek bir SIM kart yuvasını barındırıyor. Şarj için USB-C ile geliyor. Son olarak da, SIM tepsisinin içinde su geçirmezliğe sahip olduğu bilgisi geldi.

Sizler Google Pixel 7a'dan neler bekliyorsunuz? Bu noktada fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!