God of War Sanat Yönetmeni AAA Projesi İçin Netflix'e Katılıyor

God of War Sanat Yönetmeni AAA Projesi İçin Netflix'e Katılıyor
Şirketten yeni bir IP geliyor.

God of War ekibi Santa Monica Studio'nun eski sanat yönetmeni Raf Grassetti, bugün yeni bir orijinal IP AAA oyunu oluşturmaya yardımcı olmak için Netflix'e katıldığını duyurdu. Joseph Staten (Halo), Jerry Edsall (Shadowrun, Gears 5) ve Chacko Sonny (Overwatch'ın eski yönetici yapımcısı) gibi isimlerle çalışan geliştirici, hayata yeni bir dünya getiriyor.

god-of-war-sanat-yonetmeni-aaa-projesi-icin-netflix-e-katiliyor-1.jpg

Grasetti Netflix'e yeni AAA oyunu geliştirmek için katıldı

Grassetti Twitter'da şöyle yazıyor: "Netflix'e yeni bir orijinal IP AAA oyunu geliştirmek için katıldığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Bir ekip oluşturacağım ve muhteşem Joseph Staten, Jerry Edsall ve Chacko ile çalışacağım için gerçekten heyecanlıyım. Sonny hayata yeni bir dünya getirecek. Yapmayı sevdiğim şey oyun yapmak ve yakın zamanda ayrılmayacağım." dedi.

god-of-war-sanat-yonetmeni-aaa-projesi-icin-netflix-e-katiliyor-2.jpg

Grassetti kariyeri boyunca Mass Effect 3'te karakter sanatçısı olarak çalıştı ve ardından Guerilla Games'in PS4 çıkış oyunu Killzone: Shadow Fall için Sony'ye katıldı. Ayrıca CounterSpy ve The Order: 1886'da da itibarı var. Şirketten ayrıldıktan sonra şöyle dedi: "Sony benim ikinci evim ve God of War ile bu kadar derinden ilgilendiğim için son derece minnettarım. Öğrendiğim beceriler, ve inanılmaz insanlarla kurduğum derin bağlar sonsuza kadar benimle kalacak." sözlerini ekledi.

İlgili Haberler