God of War Ragnarok, PS Plus Premium için 3 saatlik deneme aldı

God of War Ragnarok, PS Plus Premium için 3 saatlik deneme aldı
God of War Ragnarok, sınırlı süreliğinde oyuncuların deneyimine sunuldu. PS Plus Premium için oyun 3 saatlik deneme sürümü aldı.

PS Plus Premium için en iyi avantajlardan birisi, son aylarda oldukça genişleyen tam oyun deneme sürümü sunması oldu. Bunlar, üyelerin oyunları indirmesine ve bunları sınırlı süreliğine oynamasına izin veriyor. Oynadıkları oyunlardan hoşlanırlarsa, satın alma yaptıklarında ilerlemeleri devam ediyor. Girişime dahil olan şu anda pek çok oyun yer alıyor. Şimdi ise bir başka büyük yapım olan God of War Ragnarok da aralarına katıldı.

god-of-war-ragnarok-ps-plus-premium-icin-3-saatlik-deneme-aldi

God of War Ragnarok, deneme sürümü aldı

Santa Monica Studio'nun destansı devam oyunu God of War Ragnarok, şu anda deneme sürümünün bir parçası oldu. Bu yazı yazılırken avantaj sadece Kuzey Amerika'da fırsat sağlandı. İlerleyen süreçte Avrupa tarafına gelebilme ihtimali yer alıyor. Tam oyunu PS5 veya PS4'te toplam üç saat boyunca oynayabiliyorsunuz. Böylece sizi nelerin beklediğinin tadına varabilirsiniz. Bölgeye özel başka demolar görünmediği için, denemenin yakında diğer bölgelere yayılacağı tahmin ediliyor.

god-of-war-ragnarok-ps-plus-premium-icin-3-saatlik-deneme-aldi

Oyun, 9 Kasım 2022 tarihinde pek çok platformda oyuncuların karşısına çıkmıştı. Santa Monica Studio tarafından geliştirilen oyun, 2018 yılında yayınlanan yapımın devamı niteliğini taşıyor. Buna ek olarak, serinin ilk nesiller arası sürümü ünvanını da elinde tutuyor.

Sizler oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!