God of War'lı PS4 Pro paketi sızdırıldı!

God of War'lı PS4 Pro paketi sızdırıldı!
Bulgar perakendeci Ozone,web sitesindeGod of War PlayStation 4 Pro sınırlı sürüm paketini gösteren bir sayfa yayınladı. Kısa bir süre yayında kaldıktan sonra kaldırıldı, ancak ekran görüntüsü çoktan alındı bile.Sony...

Bulgar perakendeci Ozone,

web sitesinde

God of War PlayStation 4 Pro sınırlı sürüm paketini gösteren bir sayfa yayınladı. Kısa bir süre yayında kaldıktan sonra kaldırıldı, ancak ekran görüntüsü çoktan alındı bile.

god of war ps4 pro

Sony henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak yaparsa da artık şaşırmayacağız. God of War, PS4'e özel önemli bir yapım ve şirket merakla beklenen oyunu için sınırlı sayıda üretilecek God of War PS4 Pro paketini tanıtacaktır.

God of War hakkında:

Tanrıların gölgesinden uzakta bir adam olarak yaşayan Kratos, bilinmedik diyarlara, beklenmedik tehlikelere ve babalıktaki ikinci şansına uyum sağlamalı. Oğlu Atreus’la birlikte ikili, vahşi İskandinav topraklarında bir yolculuğa çıkacak ve oldukça kişisel bir görevi yerine getirmek için mücadele verecek.

• İskandinav mitolojisinin sayfalarından çıkan, acımasız yaratıkların bulunduğu karanlık, elementsel bir dünyaya doğru bir yolculuğa çıkın.

• Taktiksel düşünce ve ölümcül hassasiyet ödüllerini veren şiddetli yakın muharebelerde rakiplerinizi alt edin.

• Kratos, uzun zamandır esir olmuş öfkesini kontrol etmeye çalışırken baba ve oğlun duygu yüklü hikâyesini keşfedin.


God of War 20 Nisanda PS4'e özel olarak çıkış yapacak.