God of War için 'the Dead Giant Stone Mason' başlıklı bir video yayınlandı

God of War için 'the Dead Giant Stone Mason' başlıklı bir video yayınlandı
Sony Interactive Entertainment ve SCE Santa Monica Stüdyoları çıkışı yaklaşmakta olan God of War için yeni bir fragman yayınladı. "The Dead Giant Stone Mason" başlıklı videoda oynanışa dair içerik yok, ancak oyunun arka planı...

Sony Interactive Entertainment ve SCE Santa Monica Stüdyoları çıkışı yaklaşmakta olan God of War için yeni bir fragman yayınladı. "The Dead Giant Stone Mason" başlıklı videoda oynanışa dair içerik yok, ancak oyunun arka planı için ilginç bir sahneye yer verilmiş.

Jotunheim'ı korumak için devasa bir taş duvar yapan bir taş devi olan Thamur'un hikayesi. Oğluyla yaşadığı bir kavga, Thor ile savaşının bittiği Midgard'da son buldu. Savaş, Thamur'un düşüşü ile sonuçlandı ve ölümü Midgard'ın kaderini sonsuza dek değiştirdi.

Bu merak uyandıran hikayenin oyuna nasıl bağlanacağını görmek için ne yazık ki bir süre daha beklemek zorundayız. Daha fazlası için, Paris Oyun Haftası'nda gösterilen en yeni fragmanı da izleyebilirsiniz. Ayrıca Revenant başlıklı, oyundaki düşmanları sergileyen bir başka fragman da mevcut.

İşte God of War: 'the Dead Giant Stone Mason' başlıklı yeni tanıtım: