Ginny & Georgia Netflix'te İki Sezon Daha Yenilendi

Ginny & Georgia Netflix'te İki Sezon Daha Yenilendi
Şeftaliler, daha fazla kaosa ve cesetlere hazır olun, Wellsbury'ye geri dönüyoruz.

Peaches, şapkalarınızı sıkı tutun, sonuçta Wellsbury'ye dönüyoruz. Netflix Ginny & Georgia'nın sadece üçüncü değil, dördüncü taksitinin de yolda olduğunu onayladı. Kalbinde Ginny & Georgia, Georgia (Brianne Howey) ile çocukları Ginny (Antonia Gentry) ve Austin (Diesel La Torraca) arasındaki çalkantılı ilişkiyi anlatıyor.

ginny-georgia-netflixte-iki-sezon-daha-yenilendi

Ginny & Georgia dizisinin 3 ve 4. sezonları geliyor

Bu haber, dizinin çalkantılı ikinci sezonuna tanık olan izleyicileri şüphesiz rahatlatacaktır. İkinci bölümde Ginny'nin, Georgia'nın Ginny'ye doğru iğrenç bir ilerleme kaydettikten sonra zehirlediği üvey babası Kenny'nin (Darryl Scheelar) ölümünün arkasında gerçekten de annesinin olduğu gerçeğiyle yüzleştiği görüldü. Sanki annenizin sizin adınıza cinayet işleyebileceğini öğrenmek, bir genç olarak sindirmek için yeterli değilmiş gibi, Ginny ayrıca birincil ebeveyn figürünün etrafındaki herkesi ilk görüşte aşık etme sanatını mükemmelleştirdiği gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalıyor.

[embed]

İkinci sezon, Georgia'nın travmatik gençliğine daha fazla dalıyor ve bu, mücadelelerini neden düzenli olarak kızına yansıttığına ve dinamiklerini daha da karmaşık hale getirdiğine dair bir açıklama sunuyor. Bu, yalnızca Ginny ve Austin'in Georgia'nın nişanlısı, kasaba belediye başkanı Paul'ün yanına taşınması gerçeğiyle daha da kötüleşiyor. Yeterince kibar olmasına rağmen Ginny, Paul'ün Georgia'yı pembe gözlüklerle gördüğü ve onun dolandırıcılık, zimmete para geçirme ve tabii ki cinayetle dolu gerçek geçmişi hakkında çok az şey bildiği gerçeğiyle boğuşur. Şov, ikinci sezon finalinde yoğun bir doruğa ulaşır ve Georgia'nın geçmişi, düğün gününde tutuklanıp şaşkın çocuklarının önünde çırpılırken tüm gücüyle onu yakalar.

ginny-georgia-netflixte-iki-sezon-daha-yenilendi

Georgia'nın geleceği tehlikedeyken üçüncü sezon oldukça muhteşem olacak şekilde şekilleniyor. Şovun yaratıcısı Sarah Lampert, daha önce Netflix'ten Tudum'a üçüncü sezonun yeni engeller, yeni ilişkiler ve yeni meydan okumaları memnuniyetle karşılayacağını ve Gürcistan boyutunda daha fazla kaosa bolca yer bırakacağını ima etmişti. Ginny & Georgia üçüncü sezonunun henüz bir çıkış tarihi yoktur.

İlgili Haberler