Ghost Recon PvP modu 'Ghost War' için yeni fragman yayınlandı

Ghost Recon PvP modu 'Ghost War' için yeni fragman yayınlandı
Gittikçe yaklaşan Ghost Recon Wildlands PvP modu "Ghost War" için, oyunda bulunan sınıflar üzerine yeni bir fragman yayınlandı.Ghost War'da oyuncular, savaşmak için 12 farklı sınıftan birini seçebilirler.  Bu fragmanda (bu...

Gittikçe yaklaşan Ghost Recon Wildlands PvP modu "Ghost War" için, oyunda bulunan sınıflar üzerine yeni bir fragman yayınlandı.

Ghost War'da oyuncular, savaşmak için 12 farklı sınıftan birini seçebilirler.  Bu fragmanda (bu çizgideki ikinci fragman) bunlardan üçüne değinilmiş: Tank, İnfazcı ve Topçu. Kalan 6 sınıf için iki video daha gelecek ancak şimdilik bu üç sınıfı aşağıdaki fragmandan izleyebilirsiniz:

Ubisoft tarafından bu üç sınıf hakkında verilen bilgiler:

  • Tank:Tank, düşman ateşini üzerine çekerek ve saldırıyı kalın zırhıya karşılayarak dikkatleri takım arkadaşlarından uzaklaştırıyor. Esneklik ve yüksek güçlü LMG(low machine gun)'leri ile yakın çevredeki savaşta mükemmelleşirler.
  • İnfazcı: İnfazcılar düşmanı ateş altına alarak onları zayıflatır. Güçlü baskı mekanikleriyle düşmanı alt ederek takım arkadaşlarınıza onları vurması için avantaj sağlar.
  • Topçu: Topçular, karmaşa yaratmak ve saklanan düşman çıkarmak için havan saldırıları kullanıyor. Hasar kabiliyeti yüksek olan Havan Saldırısı, düşmanlar için ölümcül olabilir ve sabit pozisyondaki düşmanları temizleyebilir.

Ghost War beta sürümü Perşembe günü (yarın) 14.00'da(TSİ) başlayacak. Oyuncular, beta sürümünü konsollarına şimdiden yükleyebilirler.