Ghost Recon Wildlands için 3 yeni Ghost War Sınıfı tanıtıldı

Ghost Recon Wildlands için 3 yeni Ghost War Sınıfı tanıtıldı
Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands için 3 yeni Ghost War Sınıfı açıkladı: Sentinel (Gözcü), Assassin (Suikastçi) ve Diversionist (Bölücü). Yeni sınıflar 10 Ekim'de kullanıma sunulacak.Ghost Recon Wildlands'ın...

Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands için 3 yeni Ghost War Sınıfı açıkladı: Sentinel (Gözcü), Assassin (Suikastçi) ve Diversionist (Bölücü). Yeni sınıflar 10 Ekim'de kullanıma sunulacak.

Ghost Recon Wildlands'ın resmi web sitesinden yeni sınıflar hakkında biraz bilgi:

Assassin

Yetenek: 50 metreden daha uzakta işaretlenemez.

Oyun Tarzı: Çok etkili bir kanat ve nişancı sınıflarına karşı koymada mükemmel. Büyük dayanıklılık havuzu, suikastçinin harita etrafında baskı kurmasına, düşmanların arkasına konumlanmasına olanak tanıyor ve onları yakın menzilde yok ediyor.

Düşmandan 50 metreden uzakta işaretlenemez. Düşmanlar, kısa bir süre suikastçi başının üstünde işaretlenemeyeceğini belirten özel bir ikon görürler.

Diversionist

Yetenek: Gürültü yayıcı bir drone, bir düşman oyuncusunun atış sesinden ayırt edilemez bir silah sesi yayar. Drone gizli olarak çalışır, düşman tarafından tespit edilmemiş olarak konuşlandırılır. Yalnızca kritik bir mesafede, düşmana yaklaşılırsa işaretlenir.

Oyun Tarzı: Gürültü yayıcı drone'un düşmanları karıştırma, dikkatini dağıtma veya belirli bir yere çekme yeteneklerini kullanın. Drone'un gizlilik kabiliyeti keşif için de yararlıdır.

Aktif Yetenek: Konumu çevresinde ses noktası oluşturarak mermi ateşleme sesleri oluşturur.

Pasif yetenek: Başlatıldığında, otomatik olarak işaretlenmez. Herhangi bir düşmanın 50 metre yakınında 5 saniye sonra otomatik olarak işaretlenir, ancak düşmanları işaretleyemez.

Sentinel

Yetenek: İzlenecek alan seçilir ve izlenen alana girmek  için ilk düşman işaretlenmiştir. Alan, tetikleninceye kadar izlenir veya yeni bir alan seçilir.

Oyun Tarzı: Satcom (uydu) izcisini düşmanların gizlenebileceği alanlara yerleştirin. Alternatif olarak, sizi koruyabileceği yerlere yerleştirin veya çevrede gözlem yapmak için ofansif olarak kullanın.

Bu yetenek aktif edildiğinde, oyuncu, hedeflenen alanın etrafında 20m yarıçapında izlemeyi etkinleştirir. Bir düşman etki alanı içinde gezindiğinde, satcom izcisi tetiklenir ve düşman oyuncusu işaretlenir. Alan, 'patlamaya' kadar veya uydu izcisi taşınana kadar gözlenir. Sentineller (Gözcüler) bir seferde yalnızca 2 izci yerleştirebilir.

3 yeni Ghost War Sınıfı için yayınlanan fragman: