Gardens Fantastik Aksiyon Rol Yapma Oyunu İçin 31.3 Milyon Dolar Topladı

Gardens Fantastik Aksiyon Rol Yapma Oyunu İçin 31.3 Milyon Dolar Topladı
Gardens adlı bir oyun stüdyosu oyun yapma projesi için 31.3 milyon dolar para topladı.

Yeni bir bağımsız oyun stüdyosu olan Gardens, fantastik bir aksiyon rol yapma oyunu yapabilmek için 31,3 milyon dolar fon topladı. 2021 yazında sıfırdan başlayan ve sadece 12 çalışanı olan bir şirket için bu çok paradır. Gardens CEO'su Chris Bell, GamesBeat ile yaptığı bir röportajda, yatırımcıların ekibin Mart ayında Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda sergilediği oynanabilir demodan etkilendiğini söyledi. Şirketi kardeşi Stephen Bell ve CTO Lexie Dostal ile kurdu.

gardens-fantastik-aksiyon-rol-yapma-oyunu-icin-31-3-milyon-dolar-topladi-1.jpg

Gardens, işe alım yapıyor

Lightspeed Venture Partners ve Krafton, Dreamhaven, TIRTA, Rendered VC, Transcend Fund, Funplus ve daha fazlasının katılımıyla turu yönetti. Oyun girişimleri söz konusu olduğunda, özellikle zor bir ekonomide, nispeten az kişi bu tür bir fon sağladı.

"Projenin vizyonunu karşılayacak kadar para topluyoruz. Bu, olmasını istediğimiz iddialı bir proje, ”dedi Stephen Bell bir röportajda. “Denemek istediğimiz her şeyi başarabilmeyi istedik. Stüdyoya pist ve sürdürülebilirlik sağlamak istedik. Bence çok sayıda stüdyo kapanışı gördüğünüz bir sır değil. Onlarla ilgilendiğimizden emin olmak için ekibimize karşı bir sorumluluğumuz var. Agresif bir şekilde ölçeği büyüteceğiz. Biz küçük bir ekibiz ve aktif olarak işe alım yapıyoruz.”