Game of Thrones'un yazarı yeni bir oyun projesi üzerinde çalışıyor

Game of Thrones'un yazarı yeni bir oyun projesi üzerinde çalışıyor
Bu yılın başlarında çıkan yeni söylentiler, Game of Thrones'un yaratıcısı George R.R. Martin'in, Dark Souls ve Sekiro: Shadows Die Twice gibi oyuncuların geliştiricisi FromSoftware ile yeni bir oyun projesi üzerinde çalıştığını...

Bu yılın başlarında çıkan yeni söylentiler, Game of Thrones'un yaratıcısı George R.R. Martin'in, Dark Souls ve Sekiro: Shadows Die Twice gibi oyuncuların geliştiricisi FromSoftware ile yeni bir oyun projesi üzerinde çalıştığını öne sürüyordu. Görünüşe göre artık söylentiler kısmen de osla açıklığa kavuştu.

Kendisine ait resmi web sitesindeki yeni bir blog yazısında, ünlü yazar yeni bir oyun projesi üzerinde çalıştığını doğruladı. Game of Thrones'un dün final bölümüyle ekranlara veda etmesinin ardından, Martin gelecek projelerini açıkladı. Ayrıca "Japonya dışında bir video oyununa danışmanlık yaptığından" özellikle bahsetti.

Açıkçası, bu açıklamayla Martin'in FromSoftware ile birlikte çalıştığı dedikodularını bir kenara bırakabiliriz. Yazarın Japonya dışında çalışabileceği yüzlerce farklı geliştirici var ve FromSoftware söylentilerinin ardından tahmin etmek o kadar da kolay olmayacak.

Uzun zamandır gelen söylentiler dün yayınlanan blog yazısıyla sona erdi. Umuyoruz ki bu tarz bir iş birliği gerçekleşiyorsa, Game of Thrones finalinin ardından acımız tazeyken bir an önce duyarız.

Sadece bu kadar da değil. Bir Game of Thrones paylaşımı da Xbox resmi Twitter sayfasından, alevler içindeki Targaryen hanesinin sembolüyle geldi:

"Ve bekleyişiniz şimdi başlıyor.
Takipte kalın."

Önümüzde umutların yeşerdiği bir E3 2019 fuarı var ve kim bilir, belki de fuarın sürprizlerinden biri olarak yeni bir Game of Thrones oyunu için açıklama gelir.