Front Mission 2: Remake çıkış tarihi onaylandı

Front Mission 2: Remake çıkış tarihi onaylandı
Yayıncı Forever Entertainment oyunuFront Mission 2: Remakeçıkış tarihini fragmanla açıkladı. Fragman, oyunun Nintendo Switch'teki çıkış tarihinin 12 Haziran 2023 olduğunu doğruladı.Front Mission 2: Remake, 12 Haziran'da geliyorFront...

Yayıncı Forever Entertainment oyunu

Front Mission 2: Remake

çıkış tarihini fragmanla açıkladı. Fragman, oyunun Nintendo Switch'teki çıkış tarihinin 12 Haziran 2023 olduğunu doğruladı.

front-mission-2-remake-cikis-tarihi-onaylandi

Front Mission 2: Remake, 12 Haziran'da geliyor

Front Mission 2, ilk olarak Squaresoft tarafından 1997 yılında Sony PlayStation için piyasaya çıkmıştı. Yapım, orijinal çalışması sırasında Japonya'dan hiç ayrılmadı. Bu, yeniden yapımlara yabancı olmayan bir oyun olan orijinal Front Mission'ın devamı niteliği taşıyordu. İlk oyun, WonderSwan Color ve PS1 için sürümler almadan önce bir Japon Super Famicom sürümü olarak başladı. Yıllar sonra, ilk Front Mission batı sürümü alan bir sürüm olan Nintendo DS'e bağlantı noktası görevi gördü.

front-mission-2-remake-cikis-tarihi-onaylandi

Forever Entertainment ve Storm Trident geçen yıl ilk iki Front Mission oyununu yeniden yapacaklarını duyurdu. Buna ek olarak, dünya çapında Nintendo Switch'e taşıyacakları bilgisi geldi. Front Mission 1st: Remake, geçen yıl 30 Kasım'da çıkış yaptı. Fragman, yeniden yapılan oyun için temel hikaye içeriğini ve özelliklerini ortaya koyuyor. Forever Entertainment'ın oyunla ilgili açıklaması, bu oyunun hikayesinin bir önceki oyunun bitiminden 12 yıl sonra geçtiğini vurguluyor. Böylece oyun 12 Haziran 2102'de açılıyor. Yayıncı ayrıca, dünya çapındaki bu sürümde iyileştirilmiş yükleme süreleri gibi daha pek çok detayı ifade ediyor.

front-mission-2-remake-cikis-tarihi-onaylandi

Front Mission serisine yeniden yapımlardan önceki son oyun, 2019'da çokça kötülenen Left Alive olmuştu. Bundan önce, diğer tek sürüm yaklaşık 10 yıl önce çıkan Front Mission Evolved idi. Sizler Front Mission 2: Remake'in hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyundan neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!