FromSoftware'in Habersiz Oyununun Elden Ring DLC Olduğu Anlaşıldı

FromSoftware'in Habersiz Oyununun Elden Ring DLC Olduğu Anlaşıldı
FromSoftware tarafından geliştirilen ve oyun sanılan yapımın Elden Ring DLC paketi olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Geçen ay, FromSoftware'in 2022'den beri habersiz bir proje üzerinde çalıştığına dair söylentiler başladı. Bu umutlar da boşa çıkmış gibi görünüyor. Başlangıçta duyurulmamış oyundan bahseden LinkedIn profili, bunun yerine Erdtree DLC'nin yaklaşan Elden Ring Shadow'u olduğunu ortaya çıkaracak şekilde değiştirildi.

fromsoftwarein-habersiz-oyununun-elden-ring-dlc-oldugu-anlasildi

Elden Ring DLC paketi Nisan 2022'den beri geliştiriliyor

Baş Oyun Tasarımcısı Kenneth Chan'ın Twitter'da 'Ziostorm1' tarafından tespit edilen LinkedIn profiline göre Erdtree DLC'nin Elden Ring Shadow'u Nisan 2022'den beri geliştiriliyor. Söylentiler, genişlemenin oldukça büyük olduğunu gösteriyor. Geliştiricinin acele etmesinin nedeni bu olabilir. FromSoftware, DLC'nin yalnızca Lands Between'da bir genişleme seti olduğunu ortaya çıkardı. Fragmanları ve diğer hikaye ve oyun bilgilerini gösterdiği iddia edilen diğer söylentilerin yanlış olduğunu kanıtladı. Geliştirici, yaklaşan DLC genişlemesi için henüz bir çıkış tarihi ya da hatta bir çıkış penceresi açıklamadı.

İlgili Haberler