From Software yönetmeni gözünü battle royale türüne dikti

From Software yönetmeni gözünü battle royale türüne dikti
Dark Souls'un yaratıcısı ve From Software yönetmeni Hidetaka Miyazaki gözünü Battle Royale'e dikti. Dark Souls ve Bloodborne gibi oyunlardaki çalışmaları ile tanınan Miyazaki Battle Royale ve Canlı Hizmetler üzerinde çalışmak...

Dark Souls'un yaratıcısı ve From Software yönetmeni Hidetaka Miyazaki gözünü Battle Royale'e dikti. Dark Souls ve Bloodborne gibi oyunlardaki çalışmaları ile tanınan Miyazaki Battle Royale ve Canlı Hizmetler üzerinde çalışmak istediğini ve birgün bu alanlarda şansını denemek istediğini ortaya koydu.

Telegraph ile yaptığı röportajda From Software'in hızla büyüyen oyun türü üzerinde çalışmayı düşünüp düşünmediği soruldu ve yönetmen: "Her zaman bir olasılık var. Bu oyunlar kesinlikle eğlenceli ve eğer yaparsak, biraz farklı olabilir! Fakat kesinlikle ilgileniyoruz ve gelecekte kesinlikle bu olasılık var. Bir gün üzerinde çalışmak istiyoruz." dedi.

From Software'in yaklaşmakta olan tek oyuncu oyunu Sekiro: Shadows Die Twice için geri sayım başladı ve Miyazaki çeşitliliğin de önemli olduğunu vurguladı:

"Sektörde çeşitliliğe ihtiyacımız var. From Software'in yaptıklarından bağımsız olarak, battle royale oyunları ve canlı hizmetler üzerinde çalışan insanlara da ve tek oyunculu odaklı deneyimler yapan insanlara da ihtiyacımız var. Bu çeşitliliğin herkesi ileriye taşıyacak şey olduğunu düşünüyoruz."

From Software'den gelecek bir battle royale oyunu fikri heyecan verici. Ancak Darksouls / Bloodborne mu, Armored Core mu yoksa daha yeni bir dünya mı görürüz bilemiyoruz.

Sekiro: Shadows Die Twice 22 Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC'de yayınlanacak. Oyun çıkış tarihine yaklaştıkça hakkındaki bazı gizemleri ortaya çıkaran yeni bilgiler edinmeye başlıyoruz. Sekiro: Shadows Die Twice kupa listesi sızdırıldı ve birden fazla sonu olacak gibi görünüyor.