Friday the 13th: The Game için the Jarvis House Fragmanı Yayınlandı

Friday the 13th: The Game için the Jarvis House Fragmanı Yayınlandı
Friday the 13th: The Game'in yapımcısı Gun Media, YouTube'da the Jarvis House için bir fragman paylaştı. Yeni harita, oyuncuların Jason'ın elinden kurtulmaya çalışacakları yeni yerler sunacak.Güncellemeyle Jason, yeni...

Friday the 13th: The Game'in yapımcısı Gun Media, YouTube'da the Jarvis House için bir fragman paylaştı. Yeni harita, oyuncuların Jason'ın elinden kurtulmaya çalışacakları yeni yerler sunacak.

Güncellemeyle Jason, yeni bir "Jason 4" kostümünde olacak. Friday the 13th: The Final Chapter filminden esinlenildiği düşünülen güncellemede, Tommy Jarvis tarafından yenilgiye uğrayan Jason intikam için geri dönüyor. Bunların yanında Jason için yeni öldürme stillerinin olması da muhtemel, ama bununla ilgili kesin bir bilgi yok.

Gun Media, bir sonraki güncellemede bizleri neyi bekleyeceğine dair bir bilgi veya tarih vermedi. Ancak yeni harita, özel öldürmeler ve hava durumundaki değişim oyun için ürkütücü ve heyecan verici yenilikler olabilir.

33 saniyelik videoda göze çarpan ilk değişiklik ve gelmesi beklenen güncelleme 'yağmur'. Ayrıca Jason herkesin bildiği o klasik maskesiyle (Jason 4 skin) panjurun arkasından korkutucu şekilde bakıyor.

İşte the Jarvis House Fragmanı: