Freddy Krueger, Dead By Daylight'a yeni DLC ile geliyor

Freddy Krueger, Dead By Daylight'a yeni DLC ile geliyor
İkonik şapkası, bıçaklı eldivenleriyle Freddy Krueger, kabuslara giren bir korku. Artık Dead By Daylight için yeni DLC ile çok yakında geliyor.Geliştirici Behaviour Interactive, Elm Sokağındaki kabusun Dead by Daylight'a yeni bir...

İkonik şapkası, bıçaklı eldivenleriyle Freddy Krueger, kabuslara giren bir korku. Artık Dead By Daylight için yeni DLC ile çok yakında geliyor.

Geliştirici Behaviour Interactive, Elm Sokağındaki kabusun Dead by Daylight'a yeni bir DLC ile katılacağını duyurdu. Krueger oynanabilir katiller arasında yer alacak ve diğer oyuncular yine ondan kaçarak hayatta kalmaya çalışacaklar. Genişleme yarın (26/10/2017) sunulacak.

Sinematikte Freddy'nin oynanışı gösterilmezken oyuna girişi hala birçok hayranın (genelde oyun ve korku filmlerinin) Cadılar Bayramı beklentisiydi. Ancak, uyumadan önce oynamak için tekrar düşünmek isteyebilirsiniz..

Dead By Daylight şu an PS4, Xbox One ve PC platformları için mevcut. Oyunun PlayStation Store sayfasına erişerek ekstra PlayStation Plus indiriminden faydalanabilirsiniz.

İşte Freddy Krueger için yayınlanan tanıtım fragmanı: