Fortnite, yeni görevlerle Most Wanted etkinliğini başlattı

Fortnite, yeni görevlerle Most Wanted etkinliğini başlattı
Fortnite, Most Wanted adında bir etkinliğin duyurusunu yaptı. Etkinlik kapsamında çok sayıda görevleri oyunculara sundu.

Fortnite, dün v23.40 güncellemesini oyuncuların karşısına çıkardı. Bu sırada, Most Wanted adlı bir etkinliği de başlattı. Etkinlik, 14 Şubat'tan 28 Şubat'a kadar devam ediyor. Oyuncular, egzotik desenli silahlar ele geçirmek için etkinlikte soygun yapıyor. Infamy adlı oyun için para birimini artırmak için birtakım görevler tamamlıyor. Altın Kanlı Buz Kıyafeti dahil olmak üzere yeni ödüller topluyor. Oyunda, bu tarz silahlar kasalarda yer alıyor. Bu noktada oyuncular, kasaların açılmasını sağlayan mahzen anahtar kartları kazanmaya çalışıyor. Kartlar, oyunda sizleri zorlayacak bosslarda bulunuyor. Bir oyuncu olarak bossları yenerek kartları alıp kasalara erişebilirsiniz. Böylece, görevleri tamamlayarak silahların kilidini açabilirsiniz.

fortnite-yeni-gorevlerle-most-wanted-etkinligini-baslatti

Fortnite, Most Wanted etkinliği kapsamında yeni silahlar ekledi

Soygunda elde edebileceğiniz çok sayıda silah yer alıyor. Breacher Av Tüfeği, duvarları yıkmak için ideal bir silah görevi görüyor. Egzotik Saldırı Tüfeği ise patlayıcı mermiler fırlatıyor. Accelerant Shotgun'un hareket ve ateş hızı oyuncular düşmanları vurdukça artıyor. Son olarak, Egzotik SMG ise kendi kendine şarjör değiştirirken koşarken ateş etmenize olanak tanıyor.

Oyuncular etkinlik süresince pek çok silahın soygununu yapabiliyor. Bunlar arasında; Hand Cannon, Heavy Sniper, Dual Pistols, Hop Rock Dualies, Suppressed Pistol ve Boom Sniper Rifle yer alıyor. Most Wanted etkinliği, Heat seviye sistemini tanıttı. Bu sistem, Vault'ları açarak çeşitli buff'lar kazanmak için rakiplerini elemeyi içeriyor. Oyuncular herhangi bir miktarda ısıya sahipken, soğukkanlı kişiler daha saldırgan hale geliyor. Isısı sıfır olan oyuncular mini haritada diğer kişiler tarafından görülebiliyor.

fortnite-yeni-gorevlerle-most-wanted-etkinligini-baslatti

Oyuncular ısı seviyelerini yükselttikçe hareket hızı kazanıyor. Çatışma dışında 100'e kadar kalkan ve can yeniliyor. Buna ek olarak; Grab Bag, Sniper Surplus, Last Shots ve Keymaster gibi yeni güçlendirmelerden de yararlanıyor.

fortnite-yeni-gorevlerle-most-wanted-etkinligini-baslatti

Most Wanted etkinliğindeki görevler, aşamalı olarak kullanılabilir hale geliyor. Böylece 5 sete bölünmüş olarak yer alıyor. Bir bölümdeki görevlerin tümünü tamamlamak yeni setin kilidini açıyor. Bu noktada, daha fazla aksiyon ve açılabilir öğeler oyuncuların karşısına geliyor. Son olarak, oyuncular daha fazla ödül kazanmak için Most Wanted Leaderboard Challenge'a girebiliyor. Resmi meydan okuma kuralları resmi web sitesinde mevcuttur.

Sizler Fortnite Most Wanted etkinliği hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!