Fortnite sızıntılarıyla bilinen FNBRLeaks'e Epic'ten yasal tehdit!

Fortnite sızıntılarıyla bilinen FNBRLeaks'e Epic'ten yasal tehdit!
Fortnite sızıntılarıyla bilinen FNBR Leaks, Epic Games'ten gelen yasal tehdidin ardından aniden kapandı.Geçtiğimiz gece FNBRLeaks, Epic Games'in kendileriyle temasa geçmesinin ardından sosyal medya hesaplarını kapatmasının söylendiğine...

Fortnite sızıntılarıyla bilinen FNBR Leaks, Epic Games'ten gelen yasal tehdidin ardından aniden kapandı.

Geçtiğimiz gece FNBRLeaks, Epic Games'in kendileriyle temasa geçmesinin ardından sosyal medya hesaplarını kapatmasının söylendiğine dair bir bildiri yayınladı. 

Site sahibi Preston: "Açıklayamayacağım bir Epic Games avukatının isteği nedeniyle Twitter, Discord, YouTube, Instagram ve Github hesaplarımızın silinmesi gerekiyor yoksa başka işlemler yapacaklar. FNBRLeaks Twitter'ın yedi aylık süreci boyunca destek ve takibiniz için teşekkür ederim." diyerek durumu açıkladı.

FNBRLeaks çalışanı Scenario, Discord'da Preston'a gönderilen mektubun yer aldığı bir görsel yayınladı. Mektup, Preston'un "oyunu oynayan ve / veya Fortnite'ı izleyen milyonlarca insana spoiler verdiğini ve Fortnite'ı güncellemek için sıkı şekilde çalışanları olumsuz yönde etkilediğini" savunuyor.

Açıklamalar Preston'un gizli bilgileri kötüye kullandığını, Telif Hakkı Yasasını ve Epic ile yaptığı anlaşmaların şartlarını ihlal ettiğini iddia ediyor. Ayrıca, Preston'un sosyal medya hesaplarını silmesini, Epic ile ilgili izinsiz içeriklerin kaldırılmasını talep ediyor.

Instagram hesabı hala görüntülenebilir olmasına rağmen, Twitter hesabı ve Discord sunucusu kapalı görünüyor.

FNBRLeaks Fortnite'a yeni içerikler gelmeden sızıntıları ortaya koyan ilk izlenim için oldukça etkili bir siteydi. Hala yayında olan site, Fortnite yamasıyla eklenen dosyaları inceleyerek, yaklaşan eşyalar ve kostümler gibi yeni içerikleri elde edilen sızıntıları yayınlıyor. FNBRLeaks Twitter'da kapanmadan önce 243.000 takipçiye sahipti ve bu da onu internetteki en bilinen Fortnite sızıntı kaynağı yaptı.

FNBRLeaks Twitter Fortnite

Epic, oyuncuların içerikleri sızdırmasını engellemeye yönelik yaptırımlara yöneliyor gibi. Ağustos ayında, FNBRLeaks ve diğer veri madencileri, Fortnite hesaplarının "sahtekarlık" ve "suistimal" nedeniyle yasaklandığını bildirmişti, ancak bu durum sızıntıların önüne geçemedi. 

FNBRLeaks'in sosyal medya hesaplarının silinmesiyle, Epic muhtemelen sızan bilgilerin dolaşımını sınırlandırmayı ve veri madencilerini içerik yayınlamaktan uzaklaştırmayı hedefliyor...