Epic Games, Fortnite'deki kayıp envanter sorununu telafi edecek

Epic Games, Fortnite'deki kayıp envanter sorununu telafi edecek
Bazı Fortnite oyuncuları, 27 Aralık tarihinde, oyunun yeni bir yapı yayınlamasını takiben can sıkıcı bir kayıp envanter sorunundan etkilenmiş olabilirler. Sorun, oyuncuların envanterlerini, Storm Shield depolarını kaybetmelerine...

Bazı Fortnite oyuncuları, 27 Aralık tarihinde, oyunun yeni bir yapı yayınlamasını takiben can sıkıcı bir kayıp envanter sorunundan etkilenmiş olabilirler. Sorun, oyuncuların envanterlerini, Storm Shield depolarını kaybetmelerine veya gerçek para ile satın aldıkları V-Bucks'ı alamamalarına neden oldu.

Epic Games, kayıpların telafisi üzerinde çalışıyor

Eğer bu durumdan etkilendiyseniz, geliştirme ekibi, eşyalardaki kayıpları, V-Bucks'ı ve daha fazlasını telafi etmek için bir takım ödüller vaat etti. Şu anda Storm Shield depolama sorunu üzerinde çalışıyorlar ve daha sonra oyuncuları sonuçtan haberdar edecekler. Satın aldıktan sonra V-Bucks verilmeyen oyunculara ise eşit veya daha fazla telafi verilmesi planlanıyor.

Ayrıca ekibin, gelecekte oyuncuların kayıp öğeleri için yapılmak üzere bir geri yükleme çözümü ile ilgilendiğini belirtelim. Bunun ne zaman uygulanacağı konusunda belirli bir zaman çizelgesi vermediler, ancak Kreatif Direktör Darren Sugg bunu yapacaklarını söyledi.