Fortnite için Halloween güncellemesi göründü

Fortnite için Halloween güncellemesi göründü
Cadılar Bayramına bir hafta kaldı ve Epic Games'de çoğu oyun gibi bu furyaya yeni bir güncelleme ile katılacak gibi görünüyor. Oyunun resmi Twitter hesabından atılan iletiye göre, Fortnite için Halloween güncellemesi ufukta ve...

Cadılar Bayramına bir hafta kaldı ve Epic Games'de çoğu oyun gibi bu furyaya yeni bir güncelleme ile katılacak gibi görünüyor. Oyunun resmi Twitter hesabından atılan iletiye göre, Fortnite için Halloween güncellemesi ufukta ve "ürkütücü" şeyler oyuncuları bekliyor olacak. Her ne geliyorsa hem Battle Royale, hem de normal oyun için olduğu düşünülüyor.

Yeni bir mod veya etkinlik olabilir

Burada bahsedilen "bir şey", tahmin edilebileceği üzere, Battle Royale'in yanı sıra Save the World için Cadılar Bayramı temalı modlar olabilir. Takipteyiz ve gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Battle Royale modunun gelişiyle Epic Games, güncellemeleri moda uyarlamaya özen gösteriyor ve en son geçen hafta bir değişiklik yaması yayınlanmıştı. Oyunda nelerin değiştiğine kısaca bir göz atmak için 1.7.2 yama notlarına buradan erişebilirsiniz.