Fortnite Battle Royale oyundan gerçek hayata geldi

Fortnite Battle Royale oyundan gerçek hayata geldi
Fortnite, özellikle Battle Royale moduyla son yılın en popüler oyunlarından biri olmasının yanında, dijitalin dünyadan gerçek hayata gelen nadir oyunlardan biri.Fortnite Battle Royale gerçek oldu!Battle Royale olarak adlandırılan...

Fortnite, özellikle Battle Royale moduyla son yılın en popüler oyunlarından biri olmasının yanında, dijitalin dünyadan gerçek hayata gelen nadir oyunlardan biri.

Fortnite Battle Royale gerçek oldu!

Battle Royale olarak adlandırılan Fortnite temalı etkinlik, misafirler için unutulmaz bir deneyim vadediyor. Şirketin Facebook sayfasına göre İngiltere, Leicestershire'da ve birkaç hafta önce mağaza kuruldu. Battle Royale, konukların tek, iki kişilik ya da takımlar halinde oynayabilecekleri, saatlerce süren bir oyun deneyimi sunuyor. Oyun alanı 3 bölgeden oluşuyor ve hatta merkezinde bir de hediyelik eşya dükkanı bulunuyor.

Fortnite Battle Royale harita

Facebook'ta sunulan video ilk bakışta, çocuklar için çok eğlenceli ama aynı zamanda yasal bir kabus gibi görünüyor. Fortnite dünyasından öğelerin yanında, lamalar ve resimler gibi doğrudan oyundan alınan tanıdık öğeler, hatta harita bile var.

[embed]

Park, Epic Games Fortnite'ın mavi gazozlarına kadar her şeye ticari marka başvuruları yaptığı için, oldukça cesur bir hamle. Umuyoruz ki telifle ilgili bir sıkıntı çıkmaz, aksi takdirde açtığı davalarla ünlü şirket ödemeyi V-Papel kuru üzerinden bile alabilir.