Fortnite Battle Royale moduna Fortnitemares güncellemesi geliyor

Fortnite Battle Royale moduna Fortnitemares güncellemesi geliyor
Epic Games, Fortnite'in Battle Royale modu için Fortnitemares başlıklı Cadılar Bayramı güncellemesi yayınlıyor. Güncelleme bugün yayınlanacak ve bu da önceki Horde Bash etkinliğinin sona ereceği anlamına geliyor.Bu...

Epic Games, Fortnite'in Battle Royale modu için Fortnitemares başlıklı Cadılar Bayramı güncellemesi yayınlıyor. Güncelleme bugün yayınlanacak ve bu da önceki Horde Bash etkinliğinin sona ereceği anlamına geliyor.

Bu güncellemedeki en büyük yenilik, Hexsylvania adlı yeni bir bölge. Yeni bölgeye ek olarak Fortnite, 25 yeni hikaye görevi, Pumpkin Head Husk ve Vampier Taker adlı iki halloween temalı düşman, yeni "ürkütücü" lamalar, sekiz yeni kahraman ve iki yeni silah alacak (the Pumpkin Launcher ve the Grave Digger).

Fortnite'ın ücretsiz Battle Royale modu, piyasaya sunulmasından bu yana oldukça başarılı olmuş ve çıkışının ardından sadece iki hafta içinde 10 milyondan fazla oyuncu çekmişti. Mod, PlayerUnknown's Battlegrounds tarafından yaygınlaştırılan Battle Royale mekaniğini, Fortnite'ın on-the-fly inşaa mekanizması ile harmanlıyor. Ayrıca PlayerUnknown's Battlegrounds'tan önce konsollara gelmesiyle, Battle Royale deneyimi arayan çok sayıda konsol oyuncusu için tercih sebebi oldu.

Fortnitemares güncellemesi için yayınlanan tanıtım videosu: