Forspoken, PlayStation 5 güncellemesi alıyor

Forspoken, PlayStation 5 güncellemesi alıyor
PS5 konsoluna özelForspokeniçin yeni bir oyun güncellemesi geldi. RPG'yi 1.10 sürümüne götüren güncelleme, birkaç hatayı düzeltmekten daha fazlasını yapıyor. Bu noktada çok istenen iyileştirmeleri ve gelişmiş performansı...

PS5 konsoluna özel

Forspoken

için yeni bir oyun güncellemesi geldi. RPG'yi 1.10 sürümüne götüren güncelleme, birkaç hatayı düzeltmekten daha fazlasını yapıyor. Bu noktada çok istenen iyileştirmeleri ve gelişmiş performansı getiriyor. Geliştirici ekip başlıca düzeltmelerin çoğunu blog gönderisinde özet halinde paylaştı. İlk olarak, oyun deneyimini kolaylaştırmaya yardımcı olan birtakım yeni seçenek geliyor.

forspoken-playstation-5-guncellemesi-aliyor

Forspoken, hataları düzelten PlayStation 5 güncellemesi getiriyor

Oyun, yaşam kalitesi iyileştirmelerinin yanında oyunun görsellerine bazı ince ayarlar ekliyor. Yama yüklendiğinde, görüntünüzün parlaklığını, kontrastını ve HDR'sini manuel olarak ayarlamanız isteniyor. Bunun yanı sıra, genel görünümü iyileştirmek için aydınlatma ve ortam perdelemesinde bazı değişiklikler yer alıyor. Oyunun yama notları ise şu şekilde;

  • Son Görüntülenen Menü Bölümünü Hatırla artık açıp kapatabileceğiniz bir seçenek haline geldi. Kapatıldığında, menü sizi en son baktığınız bölüme geri götürmek yerine her zaman varsayılan olarak haritaya dönüyor.
  • Hedefe Odaklan seçeneği kapanabilir özelliğe sahip oldu. Kapalıyken, bir saldırıyı şarj ederken R3'e basmak, yalnızca bir düşmanı işaret etmek için kamerayı çevirmek yerine bir düşmana kitleniyor.
  • Yakındaki Düşmanlara Kilitlen seçeneği, bir düşmanı yendikten sonra kilitlenmeyi aktif tutmanıza olanak tanıyan bir ayardır. Açık olduğunda, bu seçenek mevcut düşmanı yendiğinizde kilitlenmenin başka düşmana geçmesini sağlar.
  • Büyü Sahibi Olmaya Bağışıklık çok talep edilen bir özellikti. Açık konuma geldiğinde, Frey hasar almıyor ya da kendi büyülerinden etki almıyor.

Son olarak, gelişmiş performans anlamına gelen daha fazla optimizasyon geldi. Yeni güncellemeyle daha yumuşak bir kare hızı fark ediyorsunuz. Sizler Forspoken'in hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!