Five Nights At Freddy's film setinden sızıntı geldi

Five Nights At Freddy's film setinden sızıntı geldi
Uzun süredir geliştirme aşamasında yer alanFive Nights At Freddy'sfilm setinden sızıntı geldi. Bu noktada, yaklaşan uyarlamanın çekimlerinin Louisiana, Chalmette'de yapıldığı ortaya çıktı. Filmin duyurusu 7 yıldan uzun bir...

Uzun süredir geliştirme aşamasında yer alan

Five Nights At Freddy's

film setinden sızıntı geldi. Bu noktada, yaklaşan uyarlamanın çekimlerinin Louisiana, Chalmette'de yapıldığı ortaya çıktı. Filmin duyurusu 7 yıldan uzun bir süre önce 2015'te karşımıza çıkmıştı. Bu sırada film, beyaz perdeye ulaşma yolunda inişli çıkışlı bir süreç geçirdi. Yapımın ilk duyurusu geldiğinde, The Ring ve The Grudge'da kredisi olan Roy Lee yönetmen koltuğundaydı. Dizinin yaratıcısı Scott Cawthon'un da filmin gelişiminde büyük bir paya sahip olması beklentiler dahilindeydi.

five-nights-at-freddys-film-setinden-sizinti-geldi

7 yıldır geliştirme aşamasındaki Five Nights At Freddy's film setinden sızıntı çıktı

2017'de prodüksiyon, son derece küçük bütçeli korku filmlerine sahip olan Blumhouse'un eline geçti. Senaryonun yeniden yazılacağına dair söylentiler vardı. Buna ek olarak, 2021'de film yönetmeni Chris Columbus'u kaybetti. İlk sorunların çoğu Cawthon'un dönemi sırasında yaşanmıştı. Dizinin yaratıcısı, proje üzerinde tam kontrole sahip olmak istiyordu. Bunun yanı sıra, genellikle senaryoları reddediyor ve yönetmenlerle çatışmaya giriyordu.

[embed]

Ekim 2022'de korku filmini, The Wind'in yönetmeni Emma Tammi'nin yöneteceği bilgisi geldi. Şimdiyse sete dair yeni sızıntılar, filmin çekimlerine başlandığını işaret ediyor gibi duruyor. Set cephesinin fotoğrafı bir sızıntı kaynağı olan Kuronuma_Aoba ya da Ash adlı Twitter kullanıcısından geldi. Kullanıcı tweet'ine, "FNAF filmi gerçekten mahallemizde çekiliyor ve hepimiz aklımızı kaybediyoruz." başlığını düştü. Resimler hızla viral oldu ve düzinelerce hayran setin nerede olduğunu sordu.

five-nights-at-freddys-film-setinden-sizinti-geldi

Ash setin Louisiana, Chalmette olduğunu açıkladı. Buna ek olarak, 2005'teki Katrina kasırgası sırasında yıkılan eski hastanenin arsası üzerine inşa edildiğini belirtti. Daha sonra tweet'e arka tarafın çıplak bir resmi dahil oldu. Bu da setin bir cephesi olduğu anlamına geliyor. İlgili bölüm büyük ihtimalle filmde dış mekan ve kurulum işlemleri için kullanılıyor. Ash ayrıca setin köşesinde çekimlerin çoğunun yapılacağı bir film stüdyosu olduğunu iddia etti.

five-nights-at-freddys-film-setinden-sizinti-geldi

Resimler film çekimlerinin ilk aşamalarında olduğunu gösteriyor gibi duruyor. Son rötuşlar için inşa edilen bu yeni setle çekimler Şubat ayının başından beri devam ediyor gibi görünüyor. Film çekimleri genellikle sıra dışı olarak gerçekleşiyor. Bundan sonra da, kurgu sırasında birleşiyor. Bu da daha zor sahneleri ortadan kaldırmaya yarıyor. Buna ek olarak, hava durumu gibi belirli sahnelerin koşullarını korumak için yapılıyor.