Final Fantasy XV multiplayer genişlemesi geliyor!

Final Fantasy XV multiplayer genişlemesi geliyor!
Final Fantasy XV multiplayer (çok oyunculu) modu için artık elimizde bir çıkış tarihi var. Comrades (Yoldaşlar) adıyla çıkacak olan genişleme 31 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına gelecek.Sezon Geçişi'ni...

Final Fantasy XV multiplayer (çok oyunculu) modu için artık elimizde bir çıkış tarihi var. Comrades (Yoldaşlar) adıyla çıkacak olan genişleme 31 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına gelecek.

Sezon Geçişi'ni satın alanlar, çok oyunculu modu ek bir ücret ödemeden kullanabilecekler. Genişleme ayrıca da satın alınabilecek.

Oyuncular, çok oyunculu modda Noctis ve arkadaşlarını kontrol etmeyecekler. Çünkü Comrades ana hikayedeki Bölüm 13'ten sonra olanları konu alacak. Çok oyunculu burda esas nokta iken, yapılacak çok sayıda tek oyunculu görevler de olacak.

Comrades tanıtım videosu:

Yönetmen Hajime Tabata ekibin neden devam oyunu yerine genişlemelere odaklandığını anlattı:

Tabata, "Yapmak istediğimiz, hikayenin sonundaki 10 yıllık eksikliği tasvir etmekti" diyerek ana oyundaki son bölüme atıfta bulundu. Oyuncular, Comrades'de Eos krallığını için savaşan Kingsglaive ordusu için kendi üyelerini oluşturacaklar.

"Bunu geleneksel, tam ölçekli bir oyunla yapmaya kalksak, çok zor olurdu. Ancak bu oyunlar fanlarla olan ilişkiyi korumada gerçekten işe yarıyor."

[yaziici id="1336"]