Final Fantasy XV Episode Ignis DLC'si çıktı!

Final Fantasy XV Episode Ignis DLC'si çıktı!
Square Enix, Final Fantasy XV Episode Ignis için her ne kadar hayranlarını fazlasıyla sabırsızlandırmış olsa da, nihayet beklenen gün geldi ve DLC çıkış yaptı. Trial of Leviathan'ın perde arkasındaki olayları konu alan Episode...

Square Enix, Final Fantasy XV Episode Ignis için her ne kadar hayranlarını fazlasıyla sabırsızlandırmış olsa da, nihayet beklenen gün geldi ve DLC çıkış yaptı. Trial of Leviathan'ın perde arkasındaki olayları konu alan Episode Ignis, Noctis'i korumak için mücadele ettiği sırada, Ignis'in bakış açısından yepyeni bir hikaye sunuyor.

Episode Ignis yeni savaşlar ve yeni bir hikayenin yanı sıra, yeni bir yoldaş -Ravus- ve yeni müzik içeriyor. Square Enix'e göre, rotalar, orijinal hikayenin akışını izliyor ve Ignis'in oyunda aldığı kararlara göre değişiyor. Oyun sonu rota boss savaşına çıkıyor ve oldukça zorlu olduğu düşünülüyor.

Oyuncular ayrıca, hikayeyi bitirdiğinde Noctis'e karşı bir savaş bekleyebilirler. Bu nedenle, ana hikaye ne kadar sürerse sürsün, oyuncuların deneyimleyebilecekleri birçok oyun sonu içeriği var gibi görünüyor.

Final Fantasy XV Episode Ignis hakkında:

Orijinal bölüm Ignis'in bakışından anlatıldı. Trial of Leviathan'dan sonra Altissia çökerken ile Ignis, Noctis'i ne pahasına olursa olsun korumak için Niflheim İmparatorluğuyla yüzleşti. Yol boyunca ona eşlik edecek olan Ravus, kardeşi Lunafreya'yı kurtarmaya kararlı olan Niflheim İmparatorluğunun yüksek komutanıdır. Yüksek tempolu savaşlar ve çoklu sonlar içeren bölüm, oyuncuların nihai olarak FINAL FANTASY XV'deki en dramatik anlardan birinde meydana gelen, anlatılmamış olayları öğrenmelerine olanak tanır.