Final Fantasy XV'in yeni DLC bölümleri yolda!

Final Fantasy XV'in yeni DLC bölümleri yolda!
Square Enix, daha önce Final Fantasy XV'in bu yılyeni DLC bölümleriylegenişlemeye devam edeceğini açıklamıştı. Artık yeni bölümler için şirketin planlarını biliyoruz, ama ne yazık ki beklenen zamanlarda gelmeyecekler. Toplamda...

Square Enix, daha önce Final Fantasy XV'in bu yıl

yeni DLC bölümleriyle

genişlemeye devam edeceğini açıklamıştı. Artık yeni bölümler için şirketin planlarını biliyoruz, ama ne yazık ki beklenen zamanlarda gelmeyecekler. Toplamda dört bölüm gelecek, ancak bunlar 2019'dan önce yayınlanmayacak...

Final Fantasy XV'in yeni DLC bölümleri, geçmiş bölümlerde olduğu gibi belirli karakterlere odaklanacak: Ardyn, Aranea, Luna ve Noctis. Sonuncusu, "son savaş" hikayesini anlatacağından, en dikkat çekici olanı denebilir.

Final Fantasy XV bölümleri:

Episode I: Ardyn – The Conflict of the Sage

  • Bu hikaye Ardyn'in mücadelesini canlandırıyor. 2000 yıldan uzun süredir Lucis'e olan dargınlığına ve Astrallerle olan çatışmalarına tanık olun.

Episode Side Story: Aranea – The Beginning of the End

  • Niflheim'ın bakış açısıyla tasvir edilen, Starscourge hakkında bir yan hikaye. İmparatorluğun son günü Aranea'nın en kötü günüdür.

Episode II: Lunafreya – The Choice of Freedom

  • Bu hikayede Luna'nın kaderi anlatılır, ki ölüm bile onu özgürleştiremez. Sevdiği birini kurtarmak için verdiği savaşta, kaderi Lucian Kralı'na yenik düşer.

Episode III: Noctis – The Final Strike

  • Astrallerle yollarını ayıran Noctis, tüm halkı için aydınlık bir geleceğe ulaşmak için son savaşına başlar.