Final Fantasy IX PlayStation 4 için çıktı!

Final Fantasy IX PlayStation 4 için çıktı!
Final Fantasy IX, Playstation 4 platformu için çıkış yaptı. Oyunun platforma geldiği, Sony Interactive Entertainment'ın Tokyo Game Show 2017 PlayStation basın toplantısında duyuruldu.Avrupa PEGI, web sitesini oyunu PlayStation...

Final Fantasy IX, Playstation 4 platformu için çıkış yaptı. Oyunun platforma geldiği, Sony Interactive Entertainment'ın Tokyo Game Show 2017 PlayStation basın toplantısında duyuruldu.

Avrupa PEGI, web sitesini oyunu PlayStation 4'te derecelendirmek için güncellendiği zaman çıkacağı anlaşılmıştı, ancak bugünkü konferansta oyunun gerçekten platformda olduğu onaylandı.

Final Fantasy IX, Gaia dünyasını gezen gizemli bir kuyruklu Zidane'in hikayesini anlatıyor. Zidane, son zamanlarda Mist Kıta'sında meydana gelen trajik olayları engellemek için dostlar toplar. Kuja tarafından korkunç olaylar cereyan etmeye başlayınca Zidane ve birliği Gaia üzerindeki tüm hayatını kurtarmaya çalışır.

Final Fantasy IX Playstation 4'e şu özelliklerle geliyor:

  • Yüksek çözünürlüklü filmler ve karakter modelleri
  • Auto-save özelliği
  • Karakter seviyesini maksimuma yükselten, sihirli taş (magic stone), gil gibi özellikler barındıran; yüksek hız modu, karşılaşma modu ile yetenekleri, silahları ve ekipman becerisi sağlayan, yedi opsiyonel yükseltici özellik.
  • Playstation 4 ödül desteği ve PS Vita ile paylaşım, uzaktan oynatma özellikleri.