FIFA 23 sorunları çözen güncelleme aldı

FIFA 23 sorunları çözen güncelleme aldı
EA, FIFA 23 için çeşitli görsel sorunları ortadan kaldırmayı amaçlayan bir güncelleme yayınlamayı hedefliyor.

FIFA 23 oyuncuları yakın zamanda, hakemlerin ayırt edilmesini zorlaştıran bir hatayı gideriyor. Bu sorundan kurtulmak isteyen kişiler Title Update 8'i indirmesi gerekiyor. Böylece Ultimate Team hatasına bir çözüm geliyor. Yeni yama aynı zamanda Ultimate Team, Pro Clubs ve VOLTA futbolunda birtakım başka hatayı da düzeltiyor. Ele alınan hatalardan biri, PC oyuncuları için Ultimate Team'de bir paket açtıklarında kararlılık sorunlarına neden olan hata oldu.

fifa-23-sorunlari-cozen-guncelleme-aldi

FIFA 23 pek çok sorunu çözen Title Update 8 güncellemesi aldı

EA ayrıca oyun içi temsilleri belirli kulüplerdeki gerçek hayattaki değişikliklerle uyumlu tutmak için yaklaşan yamada belirli formaları, stadyumları, saçı, maskotları, şapkaları, maç öncesi sahneleri ve rozetleri güncelliyor. Yama notları ise şu şekilde:

FIFA Ultimate Team

  • Maçta yer alan takımlardan biriyle aynı forma renklerini yanlış bir şekilde giyen hakemlerin başka örnekleri ele alındı.
  • (Yalnızca PC) Paketleri açarken oluşabilen bir kararlılık sorununu ele aldı.

Pro Clubs x VOLTA FOOTBALL

  • Nadiren de olsa kamera, VOLTA ARCADE'de bir CPU yapay zeka oynatıcısını yanlış bir şekilde takip etmiş olabilir.

Genel, İşitsel ve Görsel

  • Bazı rozetler, formalar, tifolar, saçlar, stadyumlar, yıldız başları, maç öncesi sahneler, şapkalar, maskotlar, stadyum temaları, dövmeler, toplar, paket resimleri, VIP alanları, saha donanımları, taraftar bayrakları ve eldivenler güncellendi.
  • Bir oyuncuyu düzenlerken bazen boy ve kilo değerleri görüntülenmiyordu.
  • Meydana gelebilecek birkaç kararlılık sorunu ele alındı.

Geliştirici, Title Update 8'in yayınlanması için belirli bir süre açıklamadı. Genellikle duyurudan sonraki 24 saat içinde güncelleme geliyor. Dosya boyutu da şu anlık bilinmiyor. Sizler FIFA 23 hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!