FIFA 19: Çıkış tarihi, son haberler ve daha fazlası!

FIFA 19: Çıkış tarihi, son haberler ve daha fazlası!
FIFA'nın piyasaya sürülmesi gibi her yıl oyuncular ve içerik üreticilerini yakından ilgilendiriyor. Henüz resmi olarak açıklanmamış olmasına rağmen, bu yıl da FIFA 19'u heyecanı herkesi sarmaya başladı. Her sürümde...

FIFA'nın piyasaya sürülmesi gibi her yıl oyuncular ve içerik üreticilerini yakından ilgilendiriyor. Henüz resmi olarak açıklanmamış olmasına rağmen, bu yıl da FIFA 19'u heyecanı herkesi sarmaya başladı. Her sürümde aşamalı olarak iyileştirmeler gördük ve bu yıl da farklı olmayacağından eminiz, ancak her zaman oyunu daha ileriye taşıyacak özellikler bekliyoruz.

Konami'nin resmi olarak PES 2019'u açıklaması ve oyunun bu yıl Ağustos ayında çıkacak olması ile gözler EA ve bir sonraki oyununa döndü.

FIFA 19 Ne Zaman Çıkacak?

playstation store

EA henüz resmi olarak FIFA 19'u açıklamadı, ancak FIFA oyunları için lansman tarihi son birkaç yıldır tutarlı. Oyunun Eylül ayının son haftasında çıkmasını bekleyebilirsiniz.

EA yakın zamanda 6 haziranda gerçekleşecek E3 2018 için planlarını doğruladı. Ayrıntılar orada açıklanacaktır. Tanıtım bilgisinde, son derece şaşırtıcı olan, ancak iyi bir bilgi akışı ve konferans sırasında oyundan beklenen detaylar vardı.

Haberler ve Söylentiler

Frostbite motoru ile devam

FIFA 19'un FIFA 18 gibi Frostbite motoru tarafından destekleneceği neredeyse kesin. Bu, iyi görünen bir oyun alacağımız anlamına geliyor. Ancak bu aynı zamanda FIFA 18'den görsel olarak çok da etkileyici olmayacağı anlamına geliyor.

Bu yıl, dinamik havaların yılı olabilir

Frostbite motoru dinamik havayı oldukça iyi yapıyor ve henüz FIFA'da henüz görmememiz bir hayli şaşırtıcı. Dinamik hava durumu bu yıl oyuna gelebilir. Pro Evolution Soccer'da kullanıldı ve büyük bir etki yaratıldı. FIFA'ya tamamen yeni ve taktiksel bir hamle getirebilir.

Örneğin, ıslak veya karlı havalarda, oyuncular kaymaya daha eğilimli olabilirler. Ya da sıcak ve nemli havalarda daha kolay yorulabilirler. Rüzgarlı havalarda hızları değişebilir. Bu, oyunu daha karmaşık ve potansiyel olarak daha da sinir bozucu hale getirecek olsa da FIFA serisinin hazır olduğu ek derinlik ve Frostbite ile bu mümkün.

xbox360 ps3
FIFA 19 ile Xbox 360 ve PS3'e veda!

Xbox 360 ve PS3'teki FIFA 18, Xbox One ve PS4 sürümleriyle aynı özelliklere sahip değildi; Yolculuk Modu ve Frostbite motoru yoktu. Bir noktada EA'nın bu konsollardan vazgeçmesi gerekecek ve bu durumun yakında gerçekleşmesi olası görünüyor.

Stifel 2013 Teknoloji Konferansı'nda, EA Mali İşler Müdürü Blake Jorgensen, yayıncının 2017'ye kadar son nesil konsollar için oyunlar sunmaya devam edeceğini söylemişti.

Yolculuk: Hunter Geri Dönüyor
Alex Hunter - Yolculuk büyük olasılıkla geri dönecek

Yolculuk FIFA için doğru bir seçim olduğu kanıtlandı ve FIFA 19'da geri dönme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyoruz. Şüphesiz, Alex ve Danny'nin hikayesini göreceğiz, biraz daha RPG görmek daha iyi olsa da bu kez farklı yenilikler devreye giriyor. Bu tür oyun modlarında daha fazla özelleştirme ve keşif her zaman oyuna dahil olur (NBA 2K18'de olduğu gibi). Ayrıca, oyuncular daha büyük bir seçim - sonuç duygusu görmeyi istiyor. Diyalogda incelik ve belki de daha dallanmış bir hikaye The Journey'i daha da çekici hale getirecektir.

fifa 19 şampiyonlar ligi
Şampiyonlar Ligi Lisansı

Pro Evolution Soccer'ın geliştiricisi Konami'nin, UEFA ile yaptığı 10 yıllık anlaşmanın sonuna ulaştığı ve onu yenilemeyeceği doğrulandı. Bu, Konami'nin artık kendi serilerinde Şampiyonlar Ligi'ni kullanma hakkına sahip olmayacağı ve bu durumun EA ve FIFA için bir fırsat olabileceği anlamına geliyor. Elbette bunun gerçekleşeceğine dair bir onay yok. Konami'nin 2008'den beri bu lisansı elinde bulundurduğu göz önüne alındığında, yapılacak hamleler merakla bekleniyor.

FIFA 19 Demo

Lansmandan birkaç hafta önce, EA oyunun bir demo sürümünü oyunculara sunuyor ve birkaç takımla tek maç oynama şansı veriyor.

FIFA 18’in demosu 12 Eylül’de, yani tam sürümün yayınlanmasından 17 gün önce sunuldu. Bu nedenle, bu yıl da FIFA 19'da benzer bir zaman aralığı bekliyoruz. Geçen yılki takımlar Manchester City, Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus, Bayern Münih, PSG, LA Galaxy ve Toronto FC'du.

Manchester United, Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Bayern ve PSG gibi kulüpler önceki demolarda yer aldılar, bu nedenle büyük olasılıkla iyi bir geri dönüş yapacaklardır.

Stadyumlar

Geçtiğimiz günlerde resmi sitesinde anket düzenleyen EA'in, oylamada 1 ve 2. sırada yer alan TT Stadyumu ve Vodafone Park'ı oyuna eklemesi bekleniyor. Ayrıca 2018 Dünya Kupası organizasyonunda yer alan Rusya'daki stadyumların da tamamı büyük ihtimalle oyunda yer alacak.