FIFA 18 Hikaye Modu Yolculuk: Hunter Geri Dönüyor Tanıtıldı

FIFA 18 Hikaye Modu Yolculuk: Hunter Geri Dönüyor Tanıtıldı
EA Games, geçen Haziran'da düzenlenen E3 2017 basın konferansında, hikaye modu Yolculuk: Hunter Geri Dönüyor (Journey: Hunter Returns) için ipuçları vermişti. Geçtiğimiz günlerde ise Fifa 18'in bir sonraki macerası için;...

EA Games, geçen Haziran'da düzenlenen E3 2017 basın konferansında, hikaye modu Yolculuk: Hunter Geri Dönüyor (Journey: Hunter Returns) için ipuçları vermişti. Geçtiğimiz günlerde ise Fifa 18'in bir sonraki macerası için; Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, Thomas Müller, Thierry Henry, Rio Ferdinand ve NBA yıldız James Harden gibi ünlü isimlerin de yer aldığı resmi fragman yayınlandı.

Yolculuk: Hunter Geri Dönüyor ile daha fazla seçenek:

Geçen yılki hikayenin kahramanı Alex Hunter'ı zorlu seçenekler bekliyor. FC Bayern, Atlético Madrid, ve Paris Saint-Germain de genç yıldızı kazanmaya çalışacak ve hikaye daha global bir hal alacak. Hunter kariyerini şekillendirmek için daha fazla ve zorlu seçeneklere sahip olacak.

Geçmişin ve şimdinin futbol efsanelerini oyuna taşıyan Fifa, merakla beklenen hikaye moduyla da bekleneni fazlasıyla verecek gibi görünüyor.

Fifa 18, 29 Eylül'de Standart Sürüm, Ronaldo Sürümü ve İkon Sürümü gibi çeşitli seçeneklerle satışa sunulacak.

[yaziici id="686"]