FIFA 18 tüm dünyada satışa sunuldu!

FIFA 18 tüm dünyada satışa sunuldu!
FIFA 18 tüm dünyada; Standart Sürüm, Ronaldo Sürümü ve İKON Sürümü seçenekleriyle bugün satışa sunuldu. Ronaldo Sürümü ve İkon Sürümünü Erken Erişimle satın alanlar, oyuna 3 gün öncesinde (26 Eylül) kavuşmuşlardı.FIFA...

FIFA 18 tüm dünyada; Standart Sürüm, Ronaldo Sürümü ve İKON Sürümü seçenekleriyle bugün satışa sunuldu. Ronaldo Sürümü ve İkon Sürümünü Erken Erişimle satın alanlar, oyuna 3 gün öncesinde (26 Eylül) kavuşmuşlardı.

FIFA 18 bu sene; 700'den fazla takım ve 30'dan fazla ligle bu sene de futbol oyunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Ayrıca Türkçe dil seçeneği ve Süper Lig ile Türkiye'deki futbolseverlerin beğenisine sunuldu ve PS4, Xbox One, PC'nin yanı sıra, Xbox 360, PS3 ve Nintendo Switch platformlarında oynanabilecek.

Oyunun kapağında bu sene Real Madrid'in efsane oyuncusu Cristiano Ronaldo var. İkon sürümünün kapağını ise Fenomen Ronaldo Nazario süslüyor.

FIFA 18; Real Players Motion teknolojisi, Dribling Revizyonu, Oyuncu Kişilikleri de dahil tüm yeni oynanış özellikleriyle birlikte, ikonik efsanelerin de yer aldığı harika bir FIFA Ultimate Team deneyimi sunuyor. Ayrıca tüm bunlara Alex Hunter hikaye modu, Yolculuk: Hunter Geri Dönüyor eşlik ediyor.

fifa 18

FIFA 18 PlayStation Store Fiyatları

PS4 Standart Sürümü: 269 TL

PS4 Ronaldo Sürümü: 309 TL

PS4 İKON Sürümü: 329 TL

PS3 Standart Sürümü: 259 TL

Oyunun PlayStation Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.