FIFA 18 oyuncuları, oyun içi satın almaları boykot ediyor!

FIFA 18 oyuncuları, oyun içi satın almaları boykot ediyor!
Hafta boyunca #FixFIFA kampanyası ivme kazandı. Star Wars Battlefront II'ye gelen tepkilerin sonuçlarını gören FIFA 18 fanları, boykot çağrısı yapıyor. Oyuncular, EA oyundaki sorunları düzeltene kadar özellikle hafta sonunda...

Hafta boyunca #FixFIFA kampanyası ivme kazandı. Star Wars Battlefront II'ye gelen tepkilerin sonuçlarını gören FIFA 18 fanları, boykot çağrısı yapıyor. Oyuncular, EA oyundaki sorunları düzeltene kadar özellikle hafta sonunda başlayacak Black Friday etkinliği için, oyun içi alımları boykot etmeye çağrıldı.

Oyuncuların oyunun hatalarına, hilelerine ve dengeleme konularına tepki gösterdiği bildiriliyor. Buna ek olarak, oyuncular Ultimate Team'in artık; "zamandan kazanmak için para harcamak" istediğini iddia ederken, FIFA 18'in mikro işlemleri dikkatle inceleniyor.

FIFA 18, kazanmak için daha fazlasını harcatmak istiyor!

YouTuber Goran Popovic, Polygon'a verdiği röportajda; "Denge, mikro işlemlere sahip iyi bir oyundan, süper şanslı veya en iyi oyunculardan biri olmadığınız sürece zamandan kazanmak için para harcamanıza ihtiyaç duyduğunuz bir oyuna döndü" dedi.

Bu kampanya muhtemelen EA'nın şu anda görmek istediği son şey. SuperData'nın yakın tarihli bir raporunda, FIFA'nın diğer oyunlara kıyasla mikro işlemlerde "önemli ölçüde gerilemeye" başladığı ortaya çıkıyor. Ama sonuç olarak EA, oyuncuların daha fazla kazanmak için oyunda daha çok para yatırması nedeniyle FIFA Ultimate Team ve ek içerik gelirini çift haneli yüzdelerle büyüttü.

SuperData'nın araştırması, oyuncuların oyun içi satın alma işlemlerine daha fazla harcama yapmaya devam ettiklerini gösteriyor. Ayrıca verilere göre bu eğilim yavaşlama belirtisi göstermiyor.

[yaziici id="2660"]