Far Cry 5'in Season Pass içeriği açıklandı!

Far Cry 5'in Season Pass içeriği açıklandı!
Ubisoft, Far Cry 5'in Sezon Geçişinin (Season Pass) bir parçası olarak gelecek ilginç bir üçlü DLC paketi duyurdu. Popüler oyun serisinin son oyunu, oyuncuları Hope County'deki Montanan'ın vahşi doğasına götürecek ve ardından...
Ubisoft

, Far Cry 5'in Sezon Geçişinin (Season Pass) bir parçası olarak gelecek ilginç bir üçlü DLC paketi duyurdu. Popüler oyun serisinin son oyunu, oyuncuları Hope County'deki Montanan'ın vahşi doğasına götürecek ve ardından eğlenceli görünen bambaşka maceralara sürükleyecek.

Far Cry 5 yolculuğu taban oyunla bitmiyor (hatta aynı gezegende bile bitmiyor). Sezon Geçişi sizi Hours of Darkness'ta Việt Cộng ile savaşacağınız Vietnam'dan başlayarak sizi üç farklı dünyaya götüren üç yeni macerayı içeriyor. İkinci olarak Dead Living Zombies, başlıktan anlaşılacağı gibi oyuncuları çeşitli B film senaryolarındaki zombi ordularıyla karşı karşıya getirecek. Son olarak, Lost on Mars'ta dünyayı geride bırakarak, Mars'taki yaratıklarla savaşacaksınız.

Far Cry 3 Classic Edition sürprizi!

Tanıdık bir çevre tercih ederseniz, Far Cry 3 Classic Edition (sadece tek oyunculu içeriği) da sezon geçişinde yer alacak. Bu sürüm PS4 ve Xbox One'da bu yaz bağımsız olarak sunulacak ve sezon geçişinin parçası olarak dört hafta önceden elde edilebilecek. Rook Adalarını tekrar ziyaret ederek gelmiş geçmiş en ünlü kötü adamlardan biri olan Vaas ile yüzleşebileceksiniz. PC oyuncuları da Far Cry 5'in sezon geçişini veya Gold Edition'u satın aldıklarında, Far Cry 3'ün tam sürümüne kavuşabilecekler.