Exoprimal çıktığı gün Xbox Game Pass için geliyor

Exoprimal çıktığı gün Xbox Game Pass için geliyor
Capcom'un hızlı tempolu aksiyon oyunuExoprimal, ilk gününde Xbox Game Pass için geliyor. Dinozor nişancı oyunu Capcom tarafından açıklandığı üzere, Microsoft oyun hizmetine 14 Temmuz'da PS4, PS5 ve Steam ile aynı zamanda piyasaya...

Capcom'un hızlı tempolu aksiyon oyunu

Exoprimal

, ilk gününde Xbox Game Pass için geliyor. Dinozor nişancı oyunu Capcom tarafından açıklandığı üzere, Microsoft oyun hizmetine 14 Temmuz'da PS4, PS5 ve Steam ile aynı zamanda piyasaya çıkıyor. Exoprimal'ın resmi çıkış tarihi duyurusu, oyunun Twitter hesabından geldi. Kafa karıştırıcı listeler nedeniyle oyunun son birkaç aydır Xbox'ta bulunup bulunmadığına dair kafalarda şüpheler vardı. Microsoft Mağazası, Exoprimal için Xbox Game Pass'i olası bir platform olarak belirtmemişti. Şimdi resmi duyuru, Capcom'un beklenen Exoprimal'in bu Temmuz ayında Xbox Game Pass'e gelmesiyle bu kafa karışıklığını giderdi.

exoprimal-ciktigi-gun-xbox-game-pass-icin-geliyor

Exoprimal, Temmuz ayında Xbox Game Pass bünyesine dahil oluyor

Exoprimal, insanlığın son savunma kalesi olarak güçlü exosuit giyen birimlere bağlı olduğu bir dünyayı işliyor. Bu dünya aynı zamanda dinozor istilasına uğruyor. Oyun, dinozor öldürmeyi seven hayranlarını oldukça mutlu edecek gibi duruyor. Bunun yanında, orijinal PlayStation döneminin en etkili hayatta kalma-korku oyunlarından birisi Dino Crisis'in yapımcısını barındırıyor.

exoprimal-ciktigi-gun-xbox-game-pass-icin-geliyor

Üçüncü şahıs nişancı, oyuncuların üç ana rolden birini seçmelerine ve oyun modlarında bazı dinozor aksiyonlarına girmelerine izin veriyor. Oyun bünyesinde; Dinosaur Cull, Energy Taker ve Dino Survival oyun modlarını içeriyor. Buna ek olarak oyun, oyuncuların Rigs ile farklı yapılar deneyerek exosuit'lerinin sınırlarını zorlayabilecekleri PvP savaşlarıyla birlikte geliyor. Yapım, 17 Mart itibariyle açık bir beta sürecine giriyor. Bu süreçte isterseniz deneme şansına sahip olabilirsiniz.

exoprimal-ciktigi-gun-xbox-game-pass-icin-geliyor

Açık beta 19 Mart'a kadar devam ediyor. Bu sırada, oyuncuları platformlar arası destekle kısa bir yolculuğa çıkarıyor. Oyunu piyasaya sürülmeden önce denemek istiyorsanız, açık betaya kaydolabilirsiniz. Böylece, Xbox, PlayStation ve Steam'deki diğer oyunculara katılabilirsiniz.

Exoprimal oyununu ön siparişle alanlara, Witchdoctor, Roadblock ve Deadeye için şık dış görünümler ulaşıyor. Sizler Exoprimal'ın hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!