Eski Halo Infinite Çok Oyunculu Lideri Maraton Koşmaya Hazırlanıyor

Eski Halo Infinite Çok Oyunculu Lideri Maraton Koşmaya Hazırlanıyor
Geliştirici daha önce Fortnite ve Rainbow Six Siege üzerinde çalışmıştı.

Bungie'nin yaklaşmakta olan çıkarma nişancı oyunu Marathon, görünüşe göre Halo Infinite'in çok oyunculu liderliğini ekibine ekledi. Halo Infinite'in eski çok oyunculu lideri Andrew Witts, Fortnite ve Rainbow Six Siege gibi diğer oyunlara da sahip, geçen hafta Marathon'da oyun tasarım direktörü olarak Bungie'ye katıldığını duyurdu. "Bungie'deki ilk haftamı tamamladığımı paylaşmaktan heyecan duyuyorum!" Witts'i kişisel Twitter'ında yazdı. "Marathon'a Oyun Tasarım Direktörü olarak katılacağım. Herkes çok misafirperver ve nazikti. Bu parlak ve inanılmaz derecede yetenekli ekiple çalışmaktan heyecan duyuyorum."

eski-halo-infinite-cok-oyunculu-lideri-maraton-kosmaya-hazirlaniyor-1.jpg

Andrew Witts, Halo Infinite ekibine katılıyor

Witts, Ubisoft'ta oyun tasarımı stajyeri olarak başlayıp daha sonra Rainbow Six Siege'de iki yıl tam tasarımcı olarak çalışarak 10 yıldır sektörde oyun tasarımcısı olarak çalışıyor. Ayrıca LawBreakers geliştiricisi Boss Key Productions'ta kıdemli oyun tasarımcısı olarak çalıştı ve her ikisi de bir yıl boyunca Epic Games'te baş oyun tasarımcısı olarak görev yaptı. Marathon, PlayStation'ın Mayıs vitrini sırasında duyuruldu ve Bungie'nin ilk PS5 ve PC PlayStation Studios oyunu oldu. Aynı zamanda Destiny'den bu yana geliştiricinin ilk yeni oyunu, ancak yeni bir IP değil, daha çok eski IP'lerinden birinin yeniden tasarlanmış hali gibi görünüyor.

eski-halo-infinite-cok-oyunculu-lideri-maraton-kosmaya-hazirlaniyor-2.jpg

Orijinal Marathon, 1994'te piyasaya sürülen birinci şahıs bir nişancı oyunuydu ve birkaç yüzyıl sonrasını konu alan bir bilim kurgu oyunuydu. Marathon'un yeni versiyonu bu bilimkurgu havasına bağlı olsa da, görünüşe göre oyuncuların Runners olarak bilinen sibernetik paralı askerler olarak birbirleriyle etkileşime girdiğini, Tau Ceti IV gezegeninde kayıp bir koloniyi araştırdığını bulacağı bir çıkarma nişancısı olacaktır. Bu noktada Marathon hakkında başka pek bir şey bilinmiyor, açıklama yalnızca sinematik bir fragmandı, ancak PS5 ile PC arasında çapraz oynama ve çapraz kaydetme olacağını biliyoruz.