Eski Call of Duty Oyunlarının Popülaritesi Artıyor

Eski Call of Duty Oyunlarının Popülaritesi Artıyor
Eski Call of Duty oyunlarına yönelik olan oyuncu talebi her geçen gün artıyor.

Sadece birkaç gün önce, eski nesil Call of Duty oyunlarının, Activision tarafından bu eski oyunlar için bir dizi sunucuda uygulanan kapsamlı bir düzeltme gibi görünen şeyin ardından popülaritesinde bir canlanma görüldüğü ortaya çıktı. Bu, yüzbinlerce oyuncunun retro tabanlı Call of Duty keyfi aramak için eski, neredeyse tamamen terk edilmiş platformlara dönmesine yol açtı.

eski-call-of-duty-oyunlarinin-popularitesi-artiyor-1.jpg

Call of Duty oyunlarının oynanma sayıları artıyor

Bildirildiğine göre, bu düzeltmeler Modern Warfare 2'den (2009) Black Ops'a (2010) kadar çeşitli 360 dönemlik Call of Duty oyunlarına uygulandı ve oyuncular buna bayılıyor. Artık bu oyunların Microsoft x Activision satın alımının bir parçası olarak Xbox Game Pass'e eklenmeye hazırlanmak için hayata döndürüldüğünü öne süren iddialar var, ancak bu şu an için bir varsayımdır.

eski-call-of-duty-oyunlarinin-popularitesi-artiyor-2.jpg

Bazıları için, Call of Duty 4: Modern Warfare'den Black Ops II'ye uzanan seri ile Call of Duty'nin 'en parlak dönemi'nin 2007 ile 2012 yılları arasında olduğu söylenebilir. Serinin birçok eski hayranı için oradan her şey yokuş aşağıydı ve bu oyunların şimdi tekrar çevrimiçi olması, o zamandan beri diziden ayrılanlar için iyi bir şeyden başka bir şey değildir.