Epic Games, Fortnite'deki binlerce hileciyi banladı!

Epic Games, Fortnite'deki binlerce hileciyi banladı!
Epic Games Fortnite'deki, binlerce hileciyi banladığını açıkladı. Oyun, 7 milyondan fazla oyuncu sayısına sahip ve geliştirici aralarındaki hile yapan oyunculardan kurtulmak için hamleler yapıyor. Epic, ayrıca "devam...

Epic Games Fortnite'deki, binlerce hileciyi banladığını açıkladı. Oyun, 7 milyondan fazla oyuncu sayısına sahip ve geliştirici aralarındaki hile yapan oyunculardan kurtulmak için hamleler yapıyor. Epic, ayrıca "devam eden trolleri" oyundan uzaklaştırmak için durmayacaklarını da belirtti.

Epic belirli bir platformu hedef göstermedi, ancak oyunun çapraz-platform oynanış sağlaması nedeniyle bu hamle oyuncular arasında hoş karşılanıyor.

Epic Games'in açıklaması:

İlk olarak, Fortnite'deki hileci gruplarını tespit etmek, Epic Games'in önemli derecede önceliğidir. Hem hileci oyunculara, hem de hile sağlayıcılarına karşı sürekli çalışıyoruz. Ve devam ediyoruz; hilecilerin oyundan, Fortnite Battle Royale ve Epic ekosisteminden kaldırılmasını sağlamak için her türlü önlemi araştırıyoruz. Yaptığımız şeyle ilgili çok ipucu vermek istemiyoruz, ancak araçları yayınlıyoruz ve bunu yapmaya devam edeceğiz. Binlerce kişi yasaklandı ve durma planımız yok!

Hesap İlerlemesi

Önümüzdeki birkaç hafta içinde de ilerlemeyi çıkaracağız. Hesap ilerlemesi, oynarken kazanacağınız anlamına gelir. Ve sadece eğlenmek için değil - aynı zamanda hilecilere karşı savaşta yardımcı olacak ve hileye teşviki azaltacaktır!

Eğer hilecilerle karşılaşırsanız buradan form oluşturarak raporlayabilirsiniz!