Elden Ring, Shadow of the Erdtree adlı DLC alıyor

Elden Ring, Shadow of the Erdtree adlı DLC alıyor
Elden Ring, Shadow of the Erdtree DLC paketi alıyor. Bu sabah geliştirici FromSoftware DLC'yi Twitter üzerinden duyurdu. Bu noktada, şu anda geliştirilmekte olan bir genişleme üzerinde çalıştıklarını belirtti. Tweet'e ekli bir görüntü...
Elden Ring

, Shadow of the Erdtree DLC paketi alıyor. Bu sabah geliştirici FromSoftware DLC'yi Twitter üzerinden duyurdu. Bu noktada, şu anda geliştirilmekte olan bir genişleme üzerinde çalıştıklarını belirtti. Tweet'e ekli bir görüntü DLC hakkında fikir veriyordu. Bu noktada resim, spektral mezar taşları alanında duran söndürülmüş bir erdtree gösteriyordu.

elden-ring-shadow-of-the-erdtree-adli-dlc-aliyor

Elden Ring, Shadow of the Erdtree DLC'sine kavuşuyor

Ayrı bir tweet'te, FromSoftware'in hesabı da DLC'yi bir mesajla duyurdu. Bu noktada, takip raporunun hala biraz önde olduğunu belirtti. Bu da henüz herhangi bir ayrıntının yer almadığını gösteriyor. Gelen sürpriz onay süreci, geçen haftaki DLC yorumlarının üzerine oyuncuları sevindirdi. Etkinlikte, DLC duyurusunu konusunda bir eksiklik yer alıyordu. Bu da oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştı.

[embed]

Aralık ayında oyuncuların karşısına çıkan Elden Ring Colosseum güncellemesi güzel bir ekti. Yine de topluluk tam bir genişleme bekledi. Şimdi ise çağrıları cevaplanmış oldu. Sizler Elden Ring'in ve başarısının hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!