Elden Ring Oyunundaki Zorlu Boss Malenia Karakterini Yenmek Kolaylaştı!

Elden Ring Oyunundaki Zorlu Boss Malenia Karakterini Yenmek Kolaylaştı!
Elden Ring bünyesine gelen 1.09 güncellemesi ile birlikte oyundaki en zor bosslardan olan Melania karakterini yenmek kolay hale geldi.

Elden Ring oyununun en zor boss'unu yenmek, sadece birkaç gün önce yayınlanan son yama sayesinde artık önemli ölçüde kolay hale geldi. Elden Ring oynadıysanız, Malenia söz konusu olduğunda kesinlikle bazı korku hikayeleriniz olmuştur. İsteğe bağlı boss, yalnızca oyundaki en zorlu boss olarak görülmekle kalmıyor, aynı zamanda tüm zamanların en zor Soulsborne boss'larının seçkin listesine girmeyi başarıyor.

elden-ring-oyunundaki-zorlu-boss-malenia-karakterini-yenmek-kolaylasti

Elden Ring oyunundaki en zor boss'u yenmek kolay hale geldi

Malenia'nın yüksek zorluk seviyesi, tek amacı insanların Malenia'yı co-op ile alt etmelerine yardımcı olmak olan bir Elden Ring oyuncusu Let Me Solo Her'in doğmasına yol açtı. Bununla birlikte, topluluk savaşı önemli ölçüde kolaylaştırmanın bir yolunu keşfettiğinden, hayranların artık Let Me Solo Her'in hizmetlerine ihtiyacı olmayabilir gibi duruyor.

[embed]

Reddit kullanıcısı u/jdyhrberg tarafından tespit edildiği üzere, Malenia'yı yenmek artık Morgott'un Lanetli Kılıcı ile çocuk oyuncağına dönüştü. Morgott'un Lanetli Kılıcı oyunun başından beri oldukça sağlam bir silah olsa da, yeni yama onu daha da güçlendirdi. Işın İzleme Desteği eklemek için birkaç hafta önce yayınlanan 1.09 Yaması, ayrıca birtakım denge değişikliği içeriyordu. Özellikle yama, Curved Swords için saldırı hızını artırdı ve saldırı kurtarma süresini azalttı. Ayrıca sİilahın ilk saldırı hızını artırdı.

elden-ring-oyunundaki-zorlu-boss-malenia-karakterini-yenmek-kolaylasti

Daha önce Morgott Lanetli Kılıcı, Malenia'yı yenmek için gerçekten iyi bir silahtı. Daha düşük saldırı hızı, Malenia'nın kan patlamasından kolayca kaçabileceği anlamına geliyordu. Oyuncuların, saldırılarından birkaçını savuştururken hala biraz daha dikkatli olmaları gerekse de, Greatswords'ün sahip olduğu büyük hasar sayesinde, bu yeni strateji ona misilleme yapma şansı vermiyor. Tek sorun, Morgott'un yenilmesi oldukça zor bir düşman olduğu için silahı elde etmenin biraz zor olmasıdır.

elden-ring-oyunundaki-zorlu-boss-malenia-karakterini-yenmek-kolaylasti

Daha önce Morgott'u yenmek için oyuncuların onu misilleme bile yapmadan alt edebileceği birkaç stratejisi vardı. Bunlar son zamanlarda yamalandı. Sizler Elden Ring'in hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

İlgili Haberler