Elden Ring Oyuncusu Oyunda Taylor Swift'i Oluşturdu

Elden Ring Oyuncusu Oyunda Taylor Swift'i Oluşturdu
Bir Elden Ring oyuncusu, gerçek hayattaki ünlü Taylor Swift'e dayanan özel karakterlerinin bir klibini çevrimiçi olarak paylaşıyor.

Bir Elden Ring oyuncusu, kısa bir süre önce gerçek hayattaki ünlü Taylor Swift'ten yola çıkarak özel karakterlerinin bir videosunu paylaşmak için internete girdi. Taylor Swift'in yeniden canlandırılması, oyuncuların Elden Ring'de kullanabilecekleri derinlemesine karakter özelleştirmesini vurgulayarak, dikkat çekici derecede doğrudur. Taylor Swift şimdi, Geralt of Rivia ve hatta God of War serisinden Kratos gibi figürler de dahil olmak üzere Elden Ring'de yeniden yaratılan diğer ünlü ikonların saflarına katılıyor.

elden-ring-oyuncusu-oyunda-taylor-swifti-olusturdu

Taylor Swift, Elden Ring'e geldi

Elden Ring, devasa zırh parçaları, silahlar koleksiyonu ve son derece çeşitli karakter oluşturma seçenekleri aracılığıyla oyunculara şaşırtıcı miktarda özelleştirme seçeneği sunar. Oyuncular, üçünü birleştirerek neredeyse istedikleri herkesi yaratabilirler, bu da FromSoftware'ın en son oyununun birçok hayranının ünlü karakterleri gerçek hayattan ve kurgudan yeniden yaratmasına yol açar. Bu yeniden yaratılan karakterlerin çoğu, diğer oyunlardan ve televizyon programlarından kurgusal simgeler olsa da, bazı oyuncular Hulk Hogan ve Barack Obama gibi gerçek hayattaki ünlüleri bile yeniden yarattılar.

[embed]

Taylor Swift, Elden Ring tedavisini alan en son ünlü oldu ve bir oyuncu, Lands Between çevrimiçi olarak pop ve country şarkıcısını yeniden yaratma girişimini paylaştı.

elden-ring-oyuncusu-oyunda-taylor-swifti-olusturdu

YouTube kanalı Hevs Character Creations, Taylor Swift yapılarını ve bunu oluşturmak için kullandıkları farklı özelleştirme ayarlarını gösteren üç dakikalık bir çevrimiçi klip paylaştı. Taylor Swift'in bir patron da dahil olmak üzere çeşitli düşmanlarla dövüştüğünü gösteren bir buçuk dakikalık bir klip paylaşan Reddit kullanıcısı GuitarheadCA, sanal ünlüyü daha fazla hayranın dikkatini çekti. Karakterin kullandığı gerçek yapı, oyunda yer alan bazı büyülerle birlikte bir kılıç ve kalkan kullandığı için oldukça standart görünüyor. Video oldukça komik olsa da Elden Ring'de oyunculara izin verilen özelleştirme derinliğini de gösteriyor.

İlgili Haberler