Elden Ring, Oyuncu Aklının Gücüyle Tamamlandı

Elden Ring, Oyuncu Aklının Gücüyle Tamamlandı
Elden Ring, oyuncu aklının gücüyle tamamlandı. Bu sırada oyuncu EEG testine tabi tutuldu. İşte detaylar...

Bir Elden Ring oyuncusu, karakterini kontrol etmek için zihin gücünü kullanarak tüm oyunu tamamlamayı başardı. Temel hareketler dışında karakterlerinin yaptığı her şey bir elektroensefalogram (EEG) tarafından kontrol edildi.

elden-ring-oyuncu-aklinin-gucuyle-tamamlandi

Elden Ring topluluğu boss'ları öldürmenin yaratıcı yollarını buluyor

Topluluk, oyunun boss'larını patlatmanın her türlü yaratıcı yolunu buldu ve Perrikaryal da farklı değildi. Bu oyuncu kafasına bağlı bir EEG kullanarak tüm Elden Ring'i tamamladı. Beyin aktiviteleri aracılığıyla lekelenmelerini kontrol etmelerine izin verdi. Perriyarkal, Elden Beast'i yendiği bir videoyu sosyal medyada paylaştı.

elden-ring-oyuncu-aklinin-gucuyle-tamamlandi

Bilmeyenler için, bir EEG cihazı beyindeki elektriksel aktiviteyi izler ve ardından bunu bir grafik üzerinde gösterir. Perriyarkal, EEG'yi kullanarak Tarnished'ı hareket ettiremese de, cihazı büyü yapmak ve saldırılar gerçekleştirmek için kullanabildi. EEG, cihazı belirli beyin kalıpları için kullanmak üzere iletken hale getirilebilen sensörler aracılığıyla beyinden elektriksel aktiviteyi alır.

elden-ring-oyuncu-aklinin-gucuyle-tamamlandi

Oyuncular, Elden Ring meydan okumalarıyla benzersiz olmaya devam ediyor. Perri'nin The Lands Between'daki zihin kontrolü yolculuğu sona erdi, ancak bu, oyun oynama konusundaki EEG deneylerinin sonu değildir.

İlgili Haberler