Elden Ring Büyük Bir Güncelleme Aldı

Elden Ring Büyük Bir Güncelleme Aldı
Elden Ring'e yeni sürpriz bir yama geldi.

Elden Ring, üç saatlik sunucu bakımının ardından tüm platformlarda yeni bir güncelleme aldı. 1.10 Yaması küçük tarafta, bu yüzden büyük bir değişiklik beklemeyin. FromSoftware, yamanın piyasaya sürüleceğini önceden duyurmadı, geliştiricinin artık ana akım gözde oyunun en iyi dönemini geride bıraktığımız için yaptığı biliniyor.

elden-ring-buyuk-bir-guncelleme-aldi-1.jpg

Elden Ring 1.10 yaması aldı

Yama notlarının çoğu, hem PvE hem de PvP için denge ayarlamalarını hedefliyor. İlki için bu, tahta genelinde artan kritik vuruş hasarı ve kritik bir vuruşu kaçırdıktan sonra isabet eden saldırılar için denge hasarında bir artışla sonuçlandı. Bir başka güzel değişiklik de, kritik bir vuruşu kaçırdıktan sonra toparlanma sürenizin azalmasıdır; bu nedenle, kritik vuruşlarınız tetiklenmediğinde bile genel olarak daha güçlü hissedeceksiniz.

elden-ring-buyuk-bir-guncelleme-aldi-2.jpg

PvP için, tüm silahların yanı sıra bazı büyüler ve büyüler için duruş hasarı artırıldı. Daha da ilginç olanı, belirli beceriler, büyüler, büyüler ve belirli silah saldırıları ile saldırırken oluşan duruşta bir artış var. Aynı şekilde, oyuncular bazı beceriler, büyüler, büyüler ve hasar azaltma sağlayan belirli silah saldırıları ile saldırılar gerçekleştirirken daha az hasar alacaklar. PvP, kritik vuruş açılarının genişletilmesi sayesinde bir kritik güçlendirme daha elde ediyor.