Elden Ring Bir Oyun Ödülünün Daha Sahibi Oldu

Elden Ring Bir Oyun Ödülünün Daha Sahibi Oldu
2022'nin en büyük oyunlarından biri için bir galibiyet daha.

Elden Ring, En İyi Oyun Yazma kategorisinde Nebula Ödülü'nü kazandı ve diğer bazı en iyi yarışmacıları geride bıraktı.

elden-ring-bir-oyun-odulunun-daha-sahibi-oldu

Elden Ring, Nebula Ödülleri'nin sahibi oldu

Her yıl en iyi bilimkurgu ve fantezi yazarlarından bazılarını ödüllendiren bir ödül grubu olan Nebula Ödülleri, bu hafta başlarında gerçekleştirildi ve 2018'den beri her yıl olduğu gibi, En İyi Oyun Yazarlığı kategorisi bu yıl da dizinin bir parçası oldu. Hem Oyun Geliştiricilerinin Seçimi Ödüllerinde hem de Oyun Ödüllerinde yılın oyunu ödülünü kazandığı göz önüne alındığında, Elden Ring'in ödülü eve götürdüğünü duyunca muhtemelen şaşırmayacaksınız.

elden-ring-bir-oyun-odulunun-daha-sahibi-oldu

Elden Ring, Horizon Forbidden West, Vampire: The Masquerade - Sins of the Sires, Pentiment, Stray ve Journeys through the Radiant Citadel gibi diğer oyunların arasından aday gösterildiğinden, aslında ödüller için çok sayıda büyük isim oyunu yoktu. Nebulalar, bilim kurgu ve fantezi yazarlarından oluşan kar amacı gütmeyen Bilim Kurgu ve Fantastik Yazarlar Derneği tarafından verilmektedir. Elden Ring'in hikayesine inanılmaz derecede belirsiz bir şekilde yardımcı olan George R. R. Martin, daha önce 1973 ve 1979'da onlardan bir ödül kazanmıştı ve bunu üçüncü galibiyeti yaptı. Bu, yönetmen Hidetaka Miyazaki için ilk Nebulas galibiyeti olduğu için biraz daha büyük bir anlaşma olabilir.

elden-ring-bir-oyun-odulunun-daha-sahibi-oldu

Elden Ring, En İyi Oyun Yazarlığı ödülünü kazananlar olarak Hades, The Outer Worlds ve Black Mirror: Bandersnatch beğenilerine katıldı. TTRPG Thirsty Sword Lezbiyenler 2021'de kazandığından, kategori masa oyunlarına da aday gösterildi. Bu yılın başlarında, FromSoftware, Shadow of the Erdtree adlı bazı DLC'lerin yolda olduğunu duyurdu, ancak temelde onun hakkında ne dendiği dışında hiçbir şey bilmiyoruz.

İlgili Haberler