Elden Ring 1.09.1 Güncellemesi Oyunculara Sunuldu

Elden Ring 1.09.1 Güncellemesi Oyunculara Sunuldu
Elden Ring 1.09.1 güncellemesi oyuncuların karşısına çıktı. Güncelleme çeşitli yeni özellikler getirdi. İşte detaylar...

Bugün erken saatlerde desteklenen tüm platformlarda yeni bir Elden Ring düzeltme güncellemesi dağıtıldı ve oyunu 1.09.1 sürümüne getirdi. Bu yeni yama, birtakım hatayı düzeltir ve oyunculara, oyuncular bunu yapmak istemeden oyunda ışın izlemeyi açan bir sorunla başa çıkmaları için bir geçici çözüm öğretir.

elden-ring-1-09-1-guncellemesi-oyunculara-sunuldu

Elden Ring geçen ay sonunda RTX efekti aldı

FromSoftware'e göre, ışın izlemeyi etkinleştirdikten sonra performans sorunları yaşayan oyuncuların donanımlarının minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olması gerekiyor. Geçen ayın sonlarında yayınlanan son büyük güncelleme ile Elden Ring'e ışın izleme efekti eklendi.

elden-ring-1-09-1-guncellemesi-oyunculara-sunuldu

Hata düzeltmelerinin yanı sıra yeni güncelleme, Cursed-Blood Slice becerisinin denge hasarında bir azalma da dahil olmak üzere oyunda bazı dengeleyici değişiklikler getiriyor. Elden Ring hayranları şu anda oyunun yaklaşan genişlemesi Shadow of the Erdtree hakkında daha fazla bilgi edinmek için can atıyor.

elden-ring-1-09-1-guncellemesi-oyunculara-sunuldu

Bu DLC'nin henüz bir çıkış tarihi yok ve şu ana kadar hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Bu yeni DLC ile hikayenin nasıl devam edeceği ve yeni keşfedilebilir bölgeler ve yeni patronlar açısından neler bekleyebileceğimiz henüz görülmedi, ancak yakın gelecekte gelmesi beklenen genişlemelerden biri olduğuna şüphe yoktur.

İlgili Haberler