Egress ile rol yapma ve battle royale deneyimi bu yıl gelecek

Egress ile rol yapma ve battle royale deneyimi bu yıl gelecek
Fazan Games, bugün aksiyon, battle royale ve rol yapma türlerindeki oyunu Egress'in 2018 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınlanacağını açıkladı. Oyunun çıkış tarihi henüz belirtilmedi. Ancak geliştiriciler...

Fazan Games, bugün aksiyon, battle royale ve rol yapma türlerindeki oyunu Egress'in 2018 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınlanacağını açıkladı. Oyunun çıkış tarihi henüz belirtilmedi. Ancak geliştiriciler oyunun kısa bir fragmanını yayınladı. (Aşağıda izleyebilirsiniz)

Fazan Games çıkış tarihine dair herhangi bir bilgi yayınlamasa da, oyuna ilgi duyan kullanıcılar şimdilik kapalı betaya kayıt yaptırabilirler. Egress çıktığında oyuncuları benzersiz yeteneklere sahip kahramanları seçerek hayatta kalmak için  mücadele edecekleri, Dark Souls benzeri bir mücadele ile battle royale ortamına sürükleyecek.

Egress'in Temel Özellikleri

  • Viktorya dönemini, Lovecraft'ın mitolojisini ve Retrowave'i birleştiren alternatif evren.
  • Çok katmanlı Şehir. Sokakları, evleri ve kanalizasyon tünellerini keşfedin.
  • Eşsiz yetenekleri, silahları ve daha da güçlenme fırsatı olan kahramanlar.
  • Souls benzeri bir temeldeki dövüş sistemi; yakın dövüş, kaçış mekanikleri, yetenek kombinasyonlarıyla; karakterlerin rollerinin ve donanımlarının güçlü ve zayıf yanlarına dayanıyor.
  • Tek oyunculu ya da takım modları.