EA'nin Immortals of Aveum Oyunu Starfield'a Yakın Bir Zamanda Geliyor

EA'nin Immortals of Aveum Oyunu Starfield'a Yakın Bir Zamanda Geliyor
"Bunu doğru yapmayı kendimize ve size borçluyuz."

Ascendant Studios'un iddialı birinci şahıs sihirli nişancı oyunu Immortals of Aveum, 22 Ağustos'a ertelendi. Oyun başlangıçta 20 Temmuz'da çıkacaktı ancak stüdyo, oyunu güzelleştirmek için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu duyurdu.

eanin-immortals-of-aveum-oyunu-starfielda-yakin-bir-zamanda-geliyor-1-1.jpg

Immortals of Aveum, 22 Ağustos'ta geliyor

Ascendant Studios web sitesinde paylaşılan bir açıklamada Bret ve ekibi, “Son birkaç haftadır Immortals of Aveum'a verdiğiniz tepkiler inanılmaz derecede ilham vericiydi. Bildiğiniz gibi bu kendi kendini finanse eden bağımsız bir stüdyo olarak ilk oyunumuz. Yeni bir fantezi dünyasında iddialı bir şekilde orijinal bir Magic FPS yapmak için beş yıl önce yola çıktık. Yol boyunca bir pandemi üzerinde çalıştık, yeni bir ekip kurduk, Unreal Engine 5.1 üzerinde geliştirdik ve mümkün olduğunu düşündüğümüz şeylerin sınırlarını zorladık. Şimdi bitiş çizgisi göründü.”

eanin-immortals-of-aveum-oyunu-starfielda-yakin-bir-zamanda-geliyor-2.jpg

Bret ve ekip devam ediyor, "Oyunla ilgili son geri bildirimler bize zaten hissettiğimiz şeyi kanıtlıyor: Immortals of Aveum özel bir şey. Tam vizyonumuzu gerçekleştirmek için fazladan birkaç hafta ayıracağız ve yeni lansman tarihimizi 22 Ağustos Salı olarak belirleyeceğiz. Bu bize oyunu daha da geliştirmek, tüm platformları optimize etmek ve güçlü bir lansman yapmak için zaman verecek. Bunu düzeltmeyi kendimize ve size borçluyuz.”