EA Yeni Bir Black Panther Oyununu Duyurdu

EA Yeni Bir Black Panther Oyununu Duyurdu
EA tarafından yeni bir Black Panther oyununun duyurusu geldi.

EA bugün, Cliffhanger Games adlı yeni bir stüdyo tarafından yeni bir Black Panther oyununun geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Basın duyurusunun tamamını aşağıdan okuyabilirsiniz:

Bu Temmuz'da Black Panther'in çizgi roman çıkışının 57. yıl dönümünü kutlarken, Seattle merkezli yeni bir üçlü A geliştirme stüdyosu olan Cliffhanger Games'in orijinal, üçüncü şahıs, tek oyunculu bir Black Panther oyunu üzerinde çalıştığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Marvel Games ile işbirliği içinde. Misyonumuz, oyuncuların Wakanda'nın koruyucusu Kara Panter'in kılığına girmenin nasıl bir şey olduğunu deneyimlemelerini sağlayan geniş ve reaktif bir dünya inşa etmektir.

ea-yeni-bir-black-panther-oyununu-duyurdu-1-1.jpg

Black Panther oyunu geliştirilme aşamasında yer alıyor

Kevin Stephens (Monolith Productions) liderliğindeki Cliffhanger, şimdiden başarılı yetenekleri, eleştirmenlerce beğenilen ve yenilikçi aksiyon-macera oyunu Middle-earth: Shadow of Mordor'un liderleriyle ve Halo Infinite, God of War gibi en iyi serilerin gazileriyle bir araya getirdi. “Hayranlara eksiksiz ve otantik bir Black Panther deneyimi sunmaya kendimizi adadık ve onlara hikaye odaklı bir video oyununda şimdiye kadar deneyimledikleri anlatıları üzerinde daha fazla yetki ve kontrol sağladık. Wakanda, zengin bir Süper Kahraman sanal alanıdır ve görevimiz, Kara Panter'i seven ve Wakanda dünyasını bizim kadar keşfetmek isteyen oyuncular için destansı bir dünya geliştirmek," dedi Kevin.

ea-yeni-bir-black-panther-oyununu-duyurdu-2.jpg

Bu olağanüstü yolculuğa başlarken, Wakanda'nın her yönünü, teknolojisini, kahramanlarını ve kendi orijinal hikayemizi Black Panther dünyasının gösterdiği ayrıntılara gösterilen özen ve özgünlükle oluşturduğumuzdan emin olmak için Marvel Games ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Kevin, "Çeşitlilik, işbirliği ve yetkilendirme değerleri etrafında yeni bir ekip oluşturmak için inanılmaz derecede nadir bir fırsat" dedi.