EA Sports FC 24 Özellikleri Açıklandı

EA Sports FC 24 Özellikleri Açıklandı
EA Sports FC 24 adlı oyunun özellikleri resmi olarak fragman videosuyla duyuruldu.

EA Sports, yaklaşan EA Sports FC 24'ün tüm özelliklerini açıkladı. 29 Eylül'de piyasaya sürülen EA Sports FC 24, şirketin FIFA ile olan ortaklığının FIFA 23'ün ardından sona ermesinden bu yana piyasaya sürülen ilk EA Sports futbol oyunudur. Oyun, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch'e geliyor.

ea-sports-fc-24-ozellikleri-aciklandi-1.jpg

EA Sports FC 24 için pek çok özellik duyuruldu

EA Sports FC 24, oyuncuların yıllardır beklediği bir dizi moda sahiptir. Bununla birlikte, oyuncular için yeni HyperMotionV teknolojisi, Kulüpler için aynı nesil çapraz oyun, oyunun kariyer modunda iyileştirmeler ve daha fazlası dahil olmak üzere bazı önemli yeni eklemeler ve iyileştirmeler geliyor. Yeni bir oyun özelliği, oyuncuların gerçek hayattaki benzerleri gibi oynamasını sağlayan yeni PlayStyles teknolojisidir.

ea-sports-fc-24-ozellikleri-aciklandi-2.jpg

EA Sports, "Opta tarafından desteklenen PlayStyles, gerçekçi davranışlar ve oynama biçimlerini daha kişisel ve benzersiz kılan otantik yeteneklerle oyuncuları genel puanlarının ötesine taşıyor" diyor. Yalnızca oyunun PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC sürümlerinde kullanılabilen HyperMotion V etkin oluyor. EA Sports FC 24'te 19.000'den fazla lisanslı oyuncu, 30'dan fazla lig ve 100'den fazla yeniden oluşturulmuş stadyum bulunur. Bu liglerden ikisi oyuna yepyeni eklemeler içeriyor: İspanya'nın Liga F ve Almanya'nın Frauen-Bundesliga'sıdır.