EA Sports FC 24 Oynanış Fragmanı Ultimate Team Kadınları Gösteriyor

EA Sports FC 24 Oynanış Fragmanı Ultimate Team Kadınları Gösteriyor
EA Sports FC 24 ile futbolun geleceğine bir göz atabilirsiniz.

FIFA ile uzun süredir ortağı olan EA Sports arasındaki çok duyurulan lisans anlaşmazlığının ardından FIFA 24'ün yerini alacak futbol oyununun merakla beklenen bazı görüntülerini gösteren yeni bir EA Sports FC 24 oyun fragmanı yayınlandı. İlk kez Ultimate Team'de kadın oyuncular toplayabilecek ve erkek oyuncularla aynı sahada oynayabileceksiniz.

ea-sports-fc-24-oynanis-fragmani-ultimate-team-kadinlari-gosteriyor-1.jpg

EA Sports FC 24'ten yeni bir fragman geldi

Bu oyun, geçmiş ve şimdiki yıldızlara yapılan bazı hoş selamlara rağmen bazı komik benzerlikler üzerine karışık bir yanıt alan son Ultimate sürümü kapak yıldızı açıklamasından sonra geliyor. Ancak sahada, FIFPro ile yapılan doğrudan anlaşmalar ve çok sayıda yerel müsabaka sayesinde, EA Sports FC 24'te 19.000'den fazla lisanslı oyuncu, 700 takım ve 30 lig yer alıyor.

ea-sports-fc-24-oynanis-fragmani-ultimate-team-kadinlari-gosteriyor-2.jpg

Başlık eklemeleri, benzersiz vücut tiplerine sahip çok çeşitli benzersiz sporcuların akıcı hareketini temsil etmeyi amaçlayan çok genişletilmiş bir "Hypermotion V" animasyonları setini içerir. Özellikle Ultimate Team modunda, yeni Simgeler mevcut kadronuza ekleyebileceğiniz geçmişten efsanevi oyuncular gibi yeni özellikler ve "PlayStyles" adı verilen oyuncuların beceri setlerini farklılaştırmaya yardımcı olan yeni özellikler de bulacaksınız. Canlı yayın sonunda EA Sports FC 24'ün çıkış tarihi 29 Eylül 2023 olarak açıklandı.